Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Die gaat viral

Slimme blindengeleidehond neemt baasje stiekem mee naar zijn favoriete winkel

De Amerikaanse Michelle Sykora (22) plaatste dit weekend een video waarin te zien is hoe haar zus – Daniëlle (20) – door haar blindengeleidehond stiekem wordt meegenomen naar een winkel genaamd ‘Cool Dog Gear’.

| Verena Verhoeven

En een coole hond, dat is hij zeker.

Lees ook
Dove en gedeeltelijk blinde hond Max beschermde meisje (3) dat nacht lang verdwaald was

Viral tweet

Aan het Amerikaanse Buzzfeed vertelt Michele dat haar vader al een keer eerder gezien had dat de hond de dierenwinkel binnenglipte zonder dat zijn baasje het wist. Deze keer was Michele er dus op voorbereid en hield ze haar telefoon in de aanslag. Het resultaat? Een viral video. De tweet met het filmpje is inmiddels meer dan 478 duizend keer geliked en 146 duizend keer geretweet.

Ondeugend

Michele laat nog wel even weten dat de hond normaal heel loyaal is naar haar baasje. Daniëlle zelf is alleen maar blij met haar hulp. “Ik heb liever een ondeugende hond dan een goed-gemanierde.”

Niet de enige

De hond van Daniëlle blijkt niet de enige slimmerd te zijn. Naast de vele retweets en likes, ontvangt Michele ook reacties van baasjes die net als Daniëlle wel eens om de tuin – of dierenwinkel, of park – worden geleid door hun hond.

VIDEO'S | NIEUWS | DIEREN | BUITENLAND | DIE GAAT VIRAL

Bron: Twitter Michele Sykora / Buzzfeed | Foto: Still uit video

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Die gaat viral

Lees dit ook even

Please update your browser