Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Die gaat viral

Moeder op zoek naar man die businessclass-stoel aan haar en zieke dochter afstond

Moeder op zoek naar man die businessclass-stoel aan haar en zieke dochter afstond

De Amerikaanse Kelsey Rae Zwick wist niet wat ze meemaakte, toen een medepassagier in het vliegtuig zijn businessclass-stoel aan haar en haar zieke dochtertje afstond.

| Maaike van de Graaf

De moeder was zo van haar apropos, dat ze vergat de man te bedanken. Nu hoopt ze, via een oproep op Facebook, dat alsnog te kunnen doen.

Kelsey Rae Zwick

Kelsey Rae Zwick vloog onlangs met haar dochter van Orlando naar Philadelphia met American Airlines, toen de man haar de stoel aanbood. Ze begint haar verhaal: “Aan de man op 2D.” “Ik ken je niet, maar ik denk dat je ons ergens zag. Ik duwde een kinderwagen, had een luiertas vast en tilde een zuurstofmachine voor mijn dochtertje. We hadden een lach op ons gezicht, omdat we onderweg waren naar haar ‘vrienden’ van het CHOP (het kinderziekenhuis van Philadelphia).”

Lees ook
Reactie van Brits postbedrijf op kaart van jochie (7) aan vader in de hemel gaat viral

Mooi gebaar

Ze schrijft verder: “We mochten voor alle anderen aan boord. We maakten het ons gemakkelijk in onze stoel aan het raam en maakten grapjes met de mensen om ons heen, omdat ze naast mijn schreeuwende-maar-gelukkige kind moesten zitten. De stewardess kwam plots naar me toe en vertelde me dat je wachtte om van stoel te wisselen. Je gaf je comfortabele zitje in de businessclass aan ons.”

Tranen niet bedwingen

Het lukte Kelsey niet om haar tranen te bedwingen. “Mijn dochter Lucy lachte. Ze voelde het ook. Echte, pure goedheid. Ik lachte naar je en bedankte je terwijl we van plek wisselden, maar ik kreeg niet de kans om dat behoorlijk te doen. Daarom, dank je. Niet alleen voor de stoel, maar omdat je ons opmerkte. Omdat je ons zag en besefte dat de dingen misschien niet altijd makkelijk zijn. Omdat je besloot om je hart te laten zien aan ons. Het herinnerde me eraan hoeveel goedheid er in de wereld is.”

Lees ook
#gouweouwe: Babysitter gaat viral vanwege ‘doodenge’ slaaphouding van nichtje

Totaal viraal

Het gebaar van de medepassagier greep niet alleen Kelsey aan, maar ook anderen zijn geraakt. Haar Facebook-bericht is twee dagen later al ruim 235 duizend keer gedeeld en meer dan 370 duizend keer geliket.

Het verhaal van Kelsey: 

SNACKS | KINDEREN | DIE GAAT VIRAL | REIZEN

Bron: Mirror | Foto: Pexels

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Die gaat viral

Lees dit ook even

Please update your browser