Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Die gaat viral

Jongen troost jeugdvriend nadat hij hem heeft verslagen in een honkbalwedstrijd

Bij een Amerikaanse honkbalwedstrijd stonden twee jeugdvrienden tegenover elkaar. De één pitcher en de ander slagman. De pitcher won, maar wachtte met feesten en troostte zijn vriend.

| Stephanie Kersbergen

Pas daarna voegde hij zich bij zijn team om de overwinning te vieren.

Lees ook
‘Zorgelijk’: kinderen bewegen minder goed dan in 2006

Jeugdvrienden

De honkbalwedstrijd vond plaats in Minnesota, Verenigde Staten. De pitcher, Ty Koehn, en de slagman, Jack Kocon, zijn jeugdvrienden, vertelt Koehn aan de site Sporting News. “We kennen elkaar sinds we dertien zijn.” Hij vertelt ook dat het moeilijk was toen ze allebei naar een andere school gingen. “Maar we hebben contact gehouden.”

Onnozele uitkomst

Aan het einde van de wedstrijd speelde Ty Jack uit, en zijn team won. Hierdoor ging zijn team door naar de kampioenschappen, en stopte het seizoen voor Jack daar. “Ik wist dat ik iets moest zeggen tegen hem”, vertelt Ty aan Sporting News. “Onze vriendschap is belangrijker dan een onnozele uitkomst van een wedstrijd. Ik moest er zeker van zijn dat hij dat wist voordat ik het ging vieren.” De video – die je hierboven kunt bekijken – is inmiddels meer dan 26.000 keer geretweet en meer dan 97.000 keer geliket op Twitter.

VIDEO'S | SNACKS | SPORT | BUITENLAND | DIE GAAT VIRAL

Bron: Sporting News | Foto: Still video

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Die gaat viral

Lees dit ook even

Please update your browser