Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Die gaat viral

Anouk-fan op achtergrond 'Pauw' heeft duidelijk een topavond en is daardoor hartstikke trending

Anouk-fan op achtergrond 'Pauw' heeft duidelijk een topavond en is daardoor hartstikke trending

Zangeres Anouk vertelde gisteren in Pauw over haar werk, moederschap en onzekerheden. Er werd positief op haar verhaal gereageerd, maar intussen stal ook iemand ánders de show.

| Laura van der Molen

Dat was namelijk de overenthousiaste Anouk-fan, die op de rij achter haar zat (links voor de kijker) en duidelijk met alles meeleefde.

Playbacken

Dat je op kan gaan in de muziek van je idool, wisten we. Maar deze vrouw bleek er meester in te zijn. Doordat ze schuin achter zangeres Anouk zat, had iedereen thuis goed zicht op haar zichtbare enthousiasme. Bij het nummer ‘Ik mis je’ playbackte de vrouw vol overgave mee. Maar dat was nog niet genoeg: ook tijdens het gesprek tussen Anouk en Jeroen Pauw knikte de Anouk-fan mee, of schudde haar hoofd wanneer Anouk dit ook deed. ‘Ze playbackt ook tijdens het praten, lachen en wie weet wat nog meer’, reageert een kijker op Twitter. Onze avond kon in ieder geval niet meer stuk, en we waren daar duidelijk niet de enige in.

Kijk hieronder het fragment terug.

Lees ook
Anouk in ‘Pauw’ open over onzekerheid als artiest én als moeder: ‘Ik vind het niet makkelijk’

VIDEO'S | NIEUWS | BEKEND | DIE GAAT VIRAL | FRAGMENT GEMIST

Bron: Pauw (BNNVARA) | Foto: Still Pauw

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Die gaat viral

Lees dit ook even

Please update your browser