nieuws

Gay Pride: vijf BN'ers slapen met 'liefdeshelden' op een Love Boat

Tijdens de Gay Pride worden vijf BN’ers deze week gekoppeld aan vijf buitenlandse ‘Heroes of Love’. Het initiatief heet Love Exchange en draait om seksuele diversiteit.

| Lieve Op den Buysch

Zangeres Berget Lewis, journalist Margriet van der Linden, dj Erik Arbores, travestiet Jennifer Hopelezz en ontwerper Bas Kosters doen mee en delen deze week hun leven via social media.

Strijd voor acceptatie
Wie zijn die ‘liefdeshelden’ aan wie ze worden gekoppeld? Het gaat om een travestiet uit Oekraïne die in het oorlogsgebied strijdt voor de liefde, een vrouw uit Zuid-Afrika die binnenkort man wordt, en een biseksueel meisje uit Bonaire. De andere deelnemers zijn een jonge lesbiënne uit het islamitische Indonesië, en een man uit Macedonië die vanwege zijn homoseksualiteit is ontvoerd, mishandeld en bedreigd, maar toch blijft strijden.

Online aflevering
De vijf koppels verblijven een week lang op The Love Boat om een belangrijke bijdrage te leveren aan Amsterdam Gay Pride. Elke dag maakt 24LIFE een online aflevering over het experiment. De video’s zijn te zien op het Youtube kanaal van NPO 3Lab.

VIDEO'S | NIEUWS | L'HOMO.

Bron: 24LIFE | Foto: Twitter

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

MelanieMelanie

Als Surinaamse jongevrouw viel ik eerst op jongens en daarna date ik met meisjes. Ik heb mijn vriendin gevonden op de Gaypride, geweldig.

Suriname Tropische vrouwSuriname Tropische vrouw

Als oudere Surinaamse vrouw was ik jarenlang kwaad en kon ik geen vrede zoeken in mijzelf. Toen zag ik een leuke dame ook uit Zuid Amerika en was ik weer samen met haar op de Gaypride, met romantische liefde.

Meer nieuws

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser