Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Vertel wat je van de nieuwe LINDA. vindt

Vertel wat je van de nieuwe LINDA. vindt

De nieuwe LINDA. 142 heeft als thema ALLES MOET MAAR KUNNEN. Je vast laten binden, gemaskerd naar een Tinder-date of zwanger worden op latere leeftijd. 

| Cindy Keijzer

Saskia Noort doet daar niet aan mee. Ze zit innig tevreden thuis en vindt helemaal niet dat alles moet kunnen.

In dit nummer
Patricia Paay (67) over haar schoonmoeder (52), een baby op je vijftigste en leuke gekkies: ‘Ik doe lekker aan wat ik mooi vind’.

Maar ook:

Groepsbraken & xtc
Saskia Noort is liever een trut.

Met zijn vieren in een bed
“Ons uitgangspunt: geen jaloerse toestanden.”

Wat een bitches
Anneke (40) werd gepest op haar werk.

Heb jij ‘m al uit? Laat een reactie achter
Vertel ons wat je van de nieuwe LINDA. vindt. De leukste reacties verdienen een plekje op de REACTIESENZO-pagina van de nieuwe LINDA. Wil je ‘m bestellen? Dat kan hier.

REACTIES | NIEUWS | MAGAZINE | ALLES OVER LINDA.

Bron: LINDA. 142 | Foto: LINDA.142

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

BeaBea

Ik heb het artikel van Saskia Noort ook gelezen en ik ben net zo'n muts als dat zij is. Ben het helemaal met haar eens. Lees soms met verbazing wat mensen allemaal zoeken om hun leven spannend te houden of zoiets. Ik ben single, soms happy, soms niet en vind tegenwoordig dat er op sexgebied maar aan gerotzooid kan worden. Het is de eigen keuze van de mensen, maar mijn keuze zou het niet zijn. Ik ben wat dat betreft misschien ouderwets, maar ik hoorde pas op vakantie van een indonesisch vrouwtje van 86 jaar, dat ze vorig jaar haar man verloren was na 69 jaar getrouwd geweest te zijn. Tegenwoordig zie ik dat niet meer gebeuren. En haar zus van 70 was 30 jaar alleen geweest en had nu sinds 3 maanden een vriend. Dat vind ik helemaal geweldig

IngridIngrid

Ik kreeg er zelf buikpijn van, het stuk van Anneke. Wat kunnen vrouwen toch vreselijk gemeen zijn. Hopelijk ziet zij in dat dit absoluut niet aan haar kan liggen en heeft zij snel een baan waar zij wel wordt geaccepteerd en gewaardeerd!

EllenEllen

Verschrikkelijk dat verhaal van Anneke over het gepest op haar werk. Wat een kinderachtiggedoe. Mensen, wanneer worden jullie nou eens volwassen

BrigitteBrigitte

Hilarisch en herkenbaar Saskia! Briljante verwoording van waar velen mee worstelen.

InekeIneke

Saskia, dankjewel voor je hilarische stuk! Er gaat een wereld voor me open! Inderdaad...pathetic!! Een medetrut.

beabea

Ha Ineke, heb net hierboven gereageerd op het artikel van Saskia. Het was precies mijn gedachte, groetjes van ook een muts

PaulaPaula

Saskia hulde! Jij schrijft wat ik denk. En met ons vast heimelijk vele anderen! Geweldig stuk over ons, normale maar oh zo leuke vrouwen!

Paula 2 ;)Paula 2 ;)

Geweldig, hilarisch artikel in de Linda van juni 2016 van Saskia Noort!!!! Gelukkig lopen er ook nog 'normale mensen'op deze aardbol!

JannyJanny

Ontsla je plastisch chirurg Patries, je gaat steeds meer op Donatella lijken..

DéwiDéwi

Toch jammer dat er tijdens het LINDA. Festival geen foto mogelijkheid was. Linda, wanneer spreken we af?

annet huijkelomannet huijkelom

Saskia, you are my hero!

BrendaBrenda

Ik dacht dat ik de enige was die die zich zorgen maakte, halleluja Vivienne Groenewoud dat heb je mooi verwoord! Maar zouden alle Enzo Knols misschien hun taalgebruik wat kunnen aanpassen.. Want als je doelgroep tussen de 6 en 16 jaar is moet je je even achter je oren krabben.. #holyfuch#teringtifus#kutzooiOf ben ik oldfashion dat het bij ons thuis niet gezegd mag worden?!

Meer nieuws

Ho, ho, ho, wat handig: met deze interieur-tips stoom je je huis klaar voor de kerstdagen
Advertorial

Ho, ho, ho, wat handig: met deze interieur-tips stoom je je huis klaar voor de kerstdagen

Weet jij na het optuigen van de kerstboom nooit meer precies wat je verder nog kunt doen om de kerstsferen in huis te halen zonder dat je woonkamer meteen in een stilstaande kermis verandert? 

Lees dit ook even

Please update your browser