nieuws

Vertel wat je van de nieuwe LINDA. 'LEVENSLANG' vindt

Vertel wat je van de nieuwe LINDA. 'LEVENSLANG' vindt

LINDA. 146 ‘LEVENSLANG’ heeft een crimineel randje. André Hazes jr. (22) tegen Loretta Schrijver (60): ‘In ieder mens schuilt een moordenaar, Loretta.’

| Lieve Op den Buysch

Ook Linda zelf is haar criminele kant ooit tegengekomen: “Ik had de Winona Ryder van de Lage Landen kunnen zijn.”

Lees ook
Presentatrice Brecht van Hulten vindt selfies en koken stom!

Wat je kunt verwachten
In dit nummer lees je over vrouwen in de cel, sabbelen op je duim wanneer je baas niet kijkt, en het verdriet na de moord op een geliefde.

Maar ook:
Zwangere pornokoningin Bobbi Eden (36) over haar stijl – “Ik wil echt een mooie luiertas” – en schrijfster Susan Smit (42) over haar gezin: “Ik heb nooit geweten dat je zoveel pijn kunt hebben.”

Heb jij ‘m al uit?
Vertel ons wat je van de nieuwe LINDA. vindt. De leukste reacties verdienen een plekje op de REACTIESENZO-pagina. Hij ligt sinds woensdag 14 september in de winkel, dus ga ‘m snel halen. Wil je ‘m direct online bestellen, dan kan dat hier.

NIEUWS | BEKEND | MAGAZINE | ALLES OVER LINDA.

Bron: LINDAnieuws | Foto: LINDA. 146 'LEVENSLANG' / Marc de Groot

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

SandraSandra

eerst logistiek gezin en werk. Als energie over is sporten en op stap. En toch heeft dat niet gewerkt. Susan Smit, draai die volgorde gewoon om joh!

Loïs Loïs

Lieve duimende Lauren, je verhaal is zo herkenbaar! Ik dacht altijd dat ik de enigste was die zo gelukkig werd van een 'stinkend'doekje met harde randjes...

Astrid DutchdameAstrid Dutchdame

Heb net artikel dappere wijven gelezen met bijbehorende foto's. Op zich leuk idee maarre...dat die koppel leeg is en dus geen pepperspray of wapen heeft is al een beetje raar...maar dat Marian Mudder (topwijf daar niet van) de koppel gewoon verkeerd om draagt zodat wapen met greep naar voren gedragen wordt is gewoon superstom...en ja...je raadt het al...loop al 30jr met zo'n ding dus weet waar ik over praat...ben ook dapper wijf ;-)#fotofoutje#kangebeuren#volgendekeerbeter#stilllovelinda

RoosRoos

Ben wel klaar met Suus Ruis met haar net iets te bijdehand geschreven artikelen over hoogbegaafde, masturberende en frozen liefhebbende kinderen. Mag er iemand anders?

AnnemarieAnnemarie

Viel me wat tegen. Gezien het thema vond ik de duimpagina's nogal triest.Liever had ik wat verhalen gelezen over vrouwen die ongewild in het criminele circuit zijn terecht gekomen oid. En die bobbi kan me ook gestolen worden. Maar ja dit is allemaal nogal subjectief waarschijnlijk.

KarinKarin

Eindelijk iemand die haren wassen ook stom vindt, ik wordt er altijd om uitgelachen maar heb nu een medestander in Brecht gevonden.

MirelMirel

Heerlijk, het item over duimen. Zo herkenbaar! Helaas moest ik op mijn 14de stoppen (nu 28) vanwege een beugel, maar mijn knuffel waar ik nog steeds mee slaap maakt veel goed.

JannetteJannette

Ik had er meer van verwacht op basis van cover. Die maakt de verwachting helaas niet waar. Geen enkel verhaal/interview met/over gedetineerde vrouwen.

BrittBritt

Gekocht en mwah... Het viel mij wat tegen. Ik persoonlijk had wel wat verdieping verwacht. Ik vind het bijvoorbeeld een gemiste kans dat kinderen van moeders die in detentie zitten (zaten) niet aan het woord zijn gekomen. Of een inside reportage van vrouwen die kinderen hebben die nog gevangen zitten. Ik persoonlijk ken 2 volwassenen van wie een ouder tijdens hun kindertijd in het gevang zat en wat voor intens effect dit op hun eigen leven heeft (gehad). Verder is Linda altijd een prima blad maar deze keer gewoon minder sterk dan andere edities mi. Btw Bobbi was/is op haar mooist!!! WoW!

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser