Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Vertel wat je van de nieuwe LINDA. 'IDIOTE MODE' vindt

Vertel wat je van de nieuwe LINDA. 'IDIOTE MODE' vindt

Na alle gefotoshopte LINDA.’s was Linda eigenlijk wel toe aan iets naturels. Maar bij een thema als ‘idiote mode’ past een enigszins hysterische cover.  

| Lieve Op den Buysch

Linda zelf kon er hard om lachen: ‘Ik lijk wel een travestiet!’

Lees ook
Fout, fouter, foutst: in LINDA. 145 louter idiote mode

Wat je kunt verwachten
In dit nummer vertellen fulltime modemeisjes hoe het is om verplicht hip te zijn en Harper’s Bazaar hoofdredacteur Cécile Narinx vraagt voetballer Demy de Zeeuw het hemd van het lijf.

Maar ook: 
Zes vrouwen vertellen hoe het is als je niks om je uiterlijk geeft en je leest over ‘pikstraf’: als zij pruilt, krijgt hij geen sex.

Heb jij ‘m al uit?
Heb jij de nieuwe LINDA. al verslonden? Vertel ons wat je er van vindt. De leukste reacties verdienen een plekje op de REACTIESENZO-pagina van het volgende nummer. Wil je deze LINDA. bestellen? Dat kan hier.

Lees ook
Rode haren, lippen én kleding: de nieuwe LINDA.mode is rood

REACTIES | NIEUWS | MAGAZINE | ALLES OVER LINDA.

Bron: LINDA.145 | Foto: LINDA.145 / Fotografie Carmen Kemmink

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

LizaLiza

Erg jammer dat er bij de fotoserie 'Het gaat om je innerlijk'enkel vrouwen zijn uitgekozen die voldoen aan een clichématig beeld. Begrijp me niet verkeerd: deze vrouwen mogen er allemaal zijn en hebben een interessant verhaal vanuit wie ze zijn en wat ze willen. Maar toch erg jammer dat LINDA er voor kiest om meteen een enorm -in mijn optiek- zwart/wit beeld te schetsen van hoe je leeft en uitziet wanneer je er niet voor kiest om (te) veel met je uiterlijk bezig te zijn. En dat terwijl wij vrouwen, wij mensen, zo divers zijn en in zoveel uitingen komen. Flink de plank misgeslagen en bovenalles meewerkend aan het cliché idee van uiterlijk/innerlijk, deze LINDA.

ManonManon

Krijgen ze hier serieus voor betaald??? --->eva&marcel

ManonManon

Zo krijg ik ook wel een column vol...korte, niet pakkende zinnetjes...eva&marcel...

MilenaMilena

Mannen willen meer seks dan vrouwen? Vrouwen doen aan pikstraf voor het verkrijgen van macht en vinden weken zonder seks een lachertje, waar onze mannelijke mannen gek worden. Jammer dit.

RebeccaRebecca

Laat je kinderen later (16/18+) lekker zelf bepalen of zij die "opsmuk"ook overbodig vinden ipv een stokje er voor steken. Iets met eigen mening en identiteit :-)

Caroline auf dem BrinkeCaroline auf dem Brinke

Die knappe tas van Fabienne Chapot zou ik zoooo graag cadeau krijgen. Bestaat er ook een leuke actie voor trouwe abonnees?

isaisa

Het komt zo zelden voor in de Linda., dat het direct opvalt: 'scheerden'in plaats van 'schoren'.

Julia HeusJulia Heus

'Ik draag al jaren geen bh'Oh oeps.. dat was dus die rare bobbel ter hoogte van haar buik.

Marianne Amersfoort-GerritsenMarianne Amersfoort-Gerritsen

Pikstraf, mijn man noemt het inwendige stokslagen, we verschillen dus aardig van mening over wat het inhoudt

AlettaAletta

Tranen van het lachen om het zó herkenbaar geschreven stuk over kinderen in een bepaalde kleding-fase, met name de Elsa-jurk!

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser