Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Vertel wat je van de nieuwe LINDA. 148 (mét Kras & Win-actie) vindt

Vertel wat je van de nieuwe LINDA. 148 (mét Kras & Win-actie) vindt

Wij zijn benieuwd wat je van LINDA. ‘EVEN DOORBIJTEN’ vindt, die over (schoon)families gaat en je voor kerst op het hart drukt: het wordt vanzelf januari.

| Lieve op den Buysch

Heb je al gekrast? Linda geeft haar favoriete producten weg. Een safari naar Kenia, een designerbank, een wimperserum en meer. Vind het kraskaartje op de cover.

Waar ging die ook al weer over?
Familievrede door de ogen van de cast van de Familie Kruys, 65+-vrouwen die vertellen over hun seksleven, en Sylvana Simons die vertelt over haar social media-imago van een heks.

Maar ook:

Loeders van schoonmoeders
‘Wat is je buik nog dik’, zei ze na de bevalling.

De schoonmoeder van Roos Schlikker
‘Als een duffe doos breng ik gedwee een lege schaal naar de keuken.’

Tjitske tegen Winston
‘Stop eens met alles uit het leven te willen halen.’

Heb jij ‘m al uit?
Vertel ons wat je van de nieuwe LINDA. ‘EVEN DOORBIJTEN’ vindt. De leukste reacties verdienen een plekje op de REACTIESENZO-pagina. Hij ligt sinds woensdag 16 november in de winkel, dus ga ‘m snel halen. Wil je ‘m direct online bestellen, dan kan dat hier.

REACTIES | NIEUWS | BEKEND | MAGAZINE | ALLES OVER LINDA.

Bron: LINDA. 148 'EVEN DOORBIJTEN' | Foto: Marc de Groot

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Paula HaasnootPaula Haasnoot

Kras en Win: heb het kookboek van Donna Hay gewonnen! Wordt nog een klus om iets voor Kerst te kiezenuit zoveel lekkers. Dankjewel Linda.Paula Haasnoot

Marieke BurgerMarieke Burger

Oké, nu je wat over je verleden hebt verteld, Sylvia, begrijp ik de weerzin van je over de nadruk op gezond eten wat beter. Maar de neiging om sterk te generaliseren is zwaar irritant. Bijvoorbeeld dat jij een slank iemand al gauw onder de noemer 'broodmager'plaatst en dik verzacht door iemand aan 'de dikke kant'te noemen. Ik heb altijd naar m'n hoofd geslingerd gekregen dat ik 'vét dun'was en of ik anorexia had, terwijl ik normaal at en gezond was, maar ja, aan de dunne kant. Is daar wat mis mee? Het gaat erom dat je gezond bent en lekker in je vel zit. Érg dun is niet gezond, maar dik ook niet. Door teveel aandacht hieraan te besteden laat je er mensen sowieso veel te veel over nadenken. Ik heb nooit van mijn lange, slanke benen kunnen genieten, omdat ik alleen maar bezig was met gewaardeerd willen worden door óf te laten zien dat ik ook chocola at en botterhammen met gebakken ei óf door juist op m'n gewicht te letten en calorieën te letten, zodat ik mooi slank bleef en mensen dat bleven zien.

Nicole van GrinsvenNicole van Grinsven

Huh, Nazmiye Oral? Dat is toch gewoon Madonna!

Judith BerkelmansJudith Berkelmans

Where the children sleep... BAM recht in m'n hart mijn 3 schatjes slapen weer als roosjes vanavond in veilige bedjes! #moederhartbloedt

Annet van Huijkelom-FrankenaAnnet van Huijkelom-Frankena

Zo, die komt binnen zeg, de foto's 'Where the Children Sleep'.

Annet van Huijkelom-FrankenaAnnet van Huijkelom-Frankena

Sylvia Witteman, wat hou ik toch van jou! Als iedereen nou eens ophoudt met een ding maken van eten en gewicht en gewoon gaat genieten van eten ziet het leven er een stuk beter uit.

Esther GloudemansEsther Gloudemans

"Ik probeerde wel eens een hele dag niet te snoepen, en dan was ik 's avonds nog even dik. Zie je wel, het hielp niet.". Ge-wel-dig Sylvia, deze hang ik op de koelkast. Herkenbaar van toen, en zo voel ik me nu nóg elke dag!

Annet van Huijkelom-FrankenaAnnet van Huijkelom-Frankena

Serieus?! Meteen na de schrijnende verhalen van de gezinnen die rond moeten komen met €25 tot €150 per week een pagina vol met kinderpantoffels variërend in prijs van €14,95 tot €95,95 (!) per paar.

Giulia GattiGiulia Gatti

Die onbedwingbare passie van Anniko van Santen voor lekker eten - dat komt me akelig bekend voor.

Esther HolwerdaEsther Holwerda

Schoonouders erg? Laten we maar geen boekje open doen over mn eigen ouders... #ishetdeovergang #nietwegteslaan

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser