Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Vertel wat je van de nieuwe LINDA. vindt

Vertel wat je van de nieuwe LINDA. vindt

Voor de cover van het zomernummer – LINDA.144 ‘OLÉ’ –  heeft Linda een knappe Don Juan van de straten in Sevilla weten te plukken.

| Merel Boudrie

Hoe is het om een echte Don Juan te zijn? Maar ook: hoe gaat Thijs Römer door zijn vrijgezelle leven en emigreren naar Spanje, was dat nou wel zo’n goed idee? Vier gezinnen vertellen.

Lees ook: Ronald Giphart vindt huilen bij ‘Het Familiediner’ stom!

Verder in dit nummer
‘Ik voel me niet meer schuldig dat ik leef’: Luna Zegers verloor in vijf jaar haar vader, moeder en zusje. Ze vond troost in de flamenco. Maar ook: Susan Visser bestijgt voor ons het paard en Miljuschka Witzenhausen en Thijs Römer praten over drinken en daten.

Heb jij ‘m al uit?
Vertel ons wat je van de nieuwe LINDA. vindt. De leukste reacties verdienen een plekje op de REACTIESENZO-pagina. Wil je ‘m bestellen? Dat kan hier.

REACTIES | NIEUWS | MAGAZINE | ALLES OVER LINDA.

Bron: LINDAnieuws

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

HannekeHanneke

Tranen in m'n ogen bij het verhaal van Luna. Ik was 30 toen ik in nog geen half jaar mijn moeder, vader en schoonmoeder verloor. Luna, respect en bewondering voor jou hoe jij je leven verder hebt opgepakt, je bent een topvrouw!

MarianMarian

Staat er in de Spaanse editie als voorbeeld van echte Spaanse producten een levens grote foto van een heel erg Italiaans cosmetica merk. Kom op redactie, Kiko is een Italiaans product en als echte Italië fan gaat het mij aan het hart dat dit merk als Spaans wordt gepromoot. Niet goed over nagedacht lijkt mij!

Giulia GattiGiulia Gatti

De editorial van Linda is het klassieke voorbeeld van een luxeprobleem!

DesiréeDesirée

Helemaal verliefd op de schoenen van Susan Visser ( in het augustus nummer) van LK Bennet. Er staat een prijs bij van €32 waardoor ik bijna van mijn bank viel en direct op internet ging om als de sodemieter die schoenen te bestellen. Helaas is er een vijfje te weinig gedrukt.. Ze staan op de site van LK Bennet voor £ 325.. Wat gelijk staat aan zo'n €450,-... Hmmm ben maar weer snel verder gegaan met lezen :-) ze staan Suus wel top!!

SanneSanne

Heerlijk aan het lezen in de Linda! Wat jammer is dat de series en films die genoemd worden allemaal in Juli zijn begonnen?! Ben toch echt aan het lezen in het augustus nummer. Foutje?

TessaTessa

Alweer Susan Visser? Hoe vaak hebben die dames van Gooische Vrouwen al niet in de LINDA. gestaan? Inspiratie op!?

annet huijkelomannet huijkelom

Heftig, de verhalen van de moeders waarvan de kinderen zelfmoord hebben gepleegd wegens pesten. Wat een sterke vrouwen. Diep respect.

Saskya Saskya

Geweldig dat verhaal over Ibiza. En dan dat 'vader de man', heb hardop zitten lachen!Alleen al om de columns van Saskia Noort zou je de LINDA kopen.

JochemJochem

De foto van Thijs Wolzak van het gezin Heijmans bezorgt me urenlang kijkplezier.

MoniqueMonique

Vreemd dat er in Spanje bij 2000 stierengevechten 7 doden vielen in 2015. Moeten dat niet 2007 doden zijn, of telt een stierenleven niet??

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser