Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

'Vergeten' man pas vijf dagen na brand in bejaardentehuis levend gevonden

'Vergeten' man pas vijf dagen na brand in bejaardentehuis levend gevonden

Een triest verhaal uit Amerika. Een 74-jarige man werd vijf dagen nadat een bejaardentehuis in Washington werd verwoest door een brand, levend teruggevonden in zijn kamer. 

| Maaike van de Graaf

Hij bleek lichtgewond, maar niet gemist te zijn.

Verdrietig verhaal

De bejaarde werd aangetroffen door een team dat de schade kwam opnemen in het gebouw. Doordat sommige deuren door de hitte verwrongen waren en niet meer open konden, was een koevoet nodig om de deur van de man te openen. Een medewerker van het team laat aan CNN weten: “Toen we hem vonden, bleek hij een goed gevoel voor humor te hebben. Toen ik zei dat we hem kwamen halen, zei hij: ‘Ik ga nergens heen’.”

Niet opgemerkt

Een commandant van de brandweer heeft verklaard dat de bejaarde man door niemand werd gemist. “De brandweermannen die het gebouw na de brand controleerden, hebben zijn appartement waarschijnlijk over het hoofd gezien.” De rest van de honderd bewoners van het complex konden op tijd worden gered.

NIEUWS | OPMERKELIJK | BUITENLAND

Bron: CNN | Foto: ANP foto

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Ho, ho, ho, wat handig: met deze interieur-tips stoom je je huis klaar voor de kerstdagen
Advertorial

Ho, ho, ho, wat handig: met deze interieur-tips stoom je je huis klaar voor de kerstdagen

Weet jij na het optuigen van de kerstboom nooit meer precies wat je verder nog kunt doen om de kerstsferen in huis te halen zonder dat je woonkamer meteen in een stilstaande kermis verandert? 

Lees dit ook even

Please update your browser