Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

'Vader Meghan Markle niet aanwezig op bruiloft na fotoschandaal'

'Vader Meghan Markle niet aanwezig op bruiloft na fotoschandaal'

Meghan Markle wordt zaterdag niet door haar vader naar het altaar gebracht. Nadat gisteren uitkwam dat Thomas Markle betaald kreeg voor in scène gezette paparazzifoto’s zou hij zich kapot schamen.

| Justine Wouterson

Hij wil de koninklijke familie en zijn dochter niet in verlegenheid brengen, weet entertainmentsite TMZ.

Lees ook
Halfzus Meghan Markle spoorde vader aan tot maken paparazzi-foto’s

Harry vraagt om begrip

De Britse prins Harry en zijn verloofde Meghan Markle hebben in een officieel statement gevraagd om begrip en respect voor haar vader. ‘Dit is een zeer persoonlijk moment voor Ms. Markle daags voor haar bruiloft. Zij en prins Harry vragen wederom om begrip en respect voor Mr. Markle in deze moeilijke situatie’, aldus Kensington Palace.

Tóch niet zo spontaan

Meghans vader wordt, net als andere familieleden en naasten van de Amerikaanse, al maanden lastiggevallen door de sensatiepers. Thomas, die claimt afgelopen week ook een hartaanval te hebben gehad, wordt afgeschilderd als een slons. Door een paparazzifotograaf foto’s van hem te laten maken terwijl hij in een internetcafé nieuws over zijn dochter en prins Harry zocht en in een koffietentje een boek las over Britse landschappen zouden zijn imago een positieve boost moeten geven. Gisteren bleek dat Thomas duizenden Britse ponden kreeg voor het maken van de ‘spontane’ foto’s.

Belangrijke rol voor beide ouders

Meghan koos ervoor zowel haar vader als haar moeder een belangrijke rol te geven bij de bruiloft. Thomas, die al jaren geen contact meer had met Meghan, zou zijn dochter weggeven. Haar moeder, Doria Ragland, brengt de laatste nacht voor de trouwerij met Meghan door en vergezelt haar zaterdag in de auto richting Windsor Castle. TMZ weet te melden dat Doria nu ook degene is die Meghan weggeeft op de grote dag aanstaande zaterdag.

Niet uitgenodigde familie tóch in Engeland

De eerste familieleden van Meghan – haar neef Tyler, zijn halfbroer Thomas Dooley en hun moeder Tracy Dooley – zijn inmiddels aangekomen in Groot-Brittannië. Niet omdat ze zaterdag de bruiloft zullen bijwonen (geen van hen kreeg een uitnodiging), maar omdat het drietal op zal treden als ‘speciale correspondenten’ in het televisieprogramma Good Morning Britain. Uiteraard hopen de programmamakers dat ze wat sappige roddels te vertellen hebben over de aanstaande bruid en haar familieperikelen.

Einde van Meghan Markle’s losse leventje is in zicht: dít mag ze straks niet meer:

NIEUWS | KONINGSNIEUWS | BEKEND | BUITENLAND | ROYAL WEDDING

Bron: ANP | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser