Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

tv

Yolanthe: 'De kritiek op mijn uiterlijk was enorm pijnlijk'

Yolanthe: 'De kritiek op mijn uiterlijk was enorm pijnlijk'

Gisteravond begon op RTL4 het derde seizoen van Linda’s Zomerweek. Yolanthe en Wesley zaten op de bank en vooral Yo was erg openhartig over haar zwangerschap en de weg daar naartoe.

| Jet Canneman

Ook de kritiek op haar uiterlijk nadat ze in december aan tafel zat bij RTL Late Night kwam uitvoerig aan bod.

Heftige medicatie
Als Linda vraagt of de hoeveelheid commentaar die ze toen kreeg haar raakte, reageert Yolanthe geëmotioneerd. Ze onthult dat Wesley en zij al enige tijd kinderen probeerden te krijgen, maar dat dit steeds maar niet lukte. Op de bewuste avond bij RTL Late Night zat ze midden in zware hormoonkuren, waardoor ze er ‘opgeblazen’ uitzag.

Hart onder de riem
Na de storm van kritiek voelde Yolanthe zich dan ook enorm verdrietig. Maar nu, achteraf, ben ik alleen maar blij dat al die middelen er zijn en dat er daardoor een kindje op komst is. Ook hoopt ze met haar openheid over dit onderwerp andere vrouwen die in dezelfde situatie zitten een hart onder de riem te steken.

Citruspers en wc-papier?
Er viel ook genoeg te lachen, want Linda kon het niet laten om te vragen of Yo nou de citruspers, het konijnenbontje en de servetringen bij Jan Smit meegenomen. Iets waar moeder Gerda Smit indertijd niet echt over te spreken was. Maar volgens Yolanthe is daar niets van waar. We hadden niet eens kristal. En wc-papier meenemen, dat is wel het laatste wat ik zou meenemen. Het is jammer en een beetje flauw allemaal.

Bekijk hier de hele aflevering:

Zelf iets opmerkelijks gezien op tv? Laat het ons diezelfde avond nog weten via malu@lindanieuws.nl en maak kans op een LINDA. goodiebag.

NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: RTLXL | Foto: RTLXL

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Tneke Tneke

Ik wens ze heel veel geluk met hun kindje.Ik vond het een mooie uitzending

IrisIris

Waarom zitten er rechten op, zo jammer en irritant dat Linda´s in het buitenland wonende fans nu niet kunnen kijken!

MinellaMinella

Wat kunnen mensen toch hard zijn, ik vraag me alleen af of jullie dit recht in hun gezicht ook zouden zeggen. Ik heb het idee dat ze het ook nooit goed kunnen doen in jullie ogen. Ik vond het juist heel knap van hun om er zo openlijk over te spreken .Je kunt nooit voor iemand anders uitmaken hoe iemand zich voelt of moet voelen. Als BN'er moet je stevig in je schoenen staan om met alle aandacht goed of slecht om te gaan ,maar ik vind het wel steeds gekker worden wat mensen maar allemaal schrijven en zeggen. Stel je eens voor dat het een bekende van je was die zo onder vuur zou liggen. Ik moest er niet aan denken!! Ik schaam me soms voor jullie.

IstarIstar

Het was geen kritiek op Jolanthe's uiterlijk het was 'n constatering.Kom er eerlijk voor uit en dan is er niks aan de hand.Ik heb zelf ook 'n hormoonkuur gehad maar de rimpels werden daardoor echt niet opgevuld hoor.

SaarSaar

Ga het lekker allemaal persoonlijk nemen zeg! Wees blij dat je je druk kan maken over zoiets ongelooflijk kleins en stoms terwijl er zoveel andere belangrijkere en heftigere dingen in de wereld gebeuren tsss. Schapen.

SandraSandra

Leven en laten leven... en wat een ongelooflijke oordelen over deze mensen. Laat ze doen met hun leven wat ze willen. Als je iets niet wilt horen/zien, dan draai je je om...

IngeInge

Ik heb doorgaans helemaal niks met Yolanthe, maar door dit interview werd ik geraakt. Ik snap precíes hoe ze zich voelt, ook ik ben helemaal opgezwollen door de hormoonkuren! En ook ik voel niet de behoefte om daarover in het openbaar te praten op zo'nmoment. Je werk gaat gewoon door, dat doe je omdat je niet je hele leven en alle afspraken kan laten schieten omdat je niet kan plannen op welk moment je welke spuit weer moet zetten. Het kan me niet schelen welke vriendinnen van mensen die hieronder staan anders vertellen. Er zijn er genoeg die dit exact zo ervaren. Dit was niet gespeeld, maar echt. Bedankt voor het delen Linda magazine!

Flying Dutch GirlFlying Dutch Girl

Idd een aanstelster. Heb vriendinnen die dezelfde behandeling hebben ondergaan en die hebbennog steeds dezelfde lippen. Als je je ziek voelt/bent,waarom dan niet een programmaatje overslaan?Maar nee hoor, mevrouw moet zo nodig. Brrrr.En ook viel mij de manier van interviewen vanLinda de Mol tegen, die anders altijd zo gevat is.Saai programma met 2 totaal suffe mensen!!!!!

Esther de JongEsther de Jong

Met open mond zit ik naar alle negatieve en bekrompen reacties te kijken! Wel of geen Botox...who cares? Wel of geen taboe op hormoonkuren...laat iedereen voor zichzelf uitmaken of ze het wereldkundig willen maken of niet. Kritiek zou geoorloofd zijn omdat ze een BN'er is...Is dat niet net zoiets als zeggen dat vrouwen die een kort rokje dragen "vragen"om verkracht te worden? Stel je eens voor dat jijzelf in Yolanthe's schoenen zou staan, of dat ze je zus, nichtje of beste vriendin is....zouden jullie dan nog steeds zo onaardig zijn? Omdat zij en Wesley publieke figuren zijn, betekent het toch niet dat wij het recht hebben om maar alles van hen te mogen weten? Ik deel mijn medische dossier toch ook niet met Jan en alleman!

Flying Dutch GirlFlying Dutch Girl

Het is niet warm in NL, dus dat kan het niet zijn. Dus gewooneen domme muts commentaar.........

MonicaMonica

Wat een verschrikkelijke reactie :-(

hannhann

Wat een naar stel, zij zit een beetje zielig te doen of ze de enigste is die een kind krijgt, ze piept dadelijk wel anders, maar ja de hulp is vast al onderweg.

Meer tv

Lees dit ook even

Please update your browser