Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

tv

Diederik Ebbinge verklapt wanneer opnames tweede seizoen 'De Luizenmoeder' van start gaan

Diederik Ebbinge verklapt wanneer opnames tweede seizoen 'De Luizenmoeder' van start gaan

We kunnen met z’n allen niet wachten op het tweede seizoen van ‘De Luizenmoeder‘. Wanneer de nieuwe afleveringen op de buis te zien zijn, is nog niet bekend, maar wél wanneer de opnames beginnen.

| Marloes van Wijnen

Dat heeft hoofdrolspeler en scenarioschrijver Diederik Ebbinge zojuist bekendgemaakt op Twitter, dus het aftellen kan beginnen.

Lees ook
Hoera: ‘De Luizenmoeder’ sluit het eerste seizoen af met bonus- en blooperspecial

Opnames seizoen twee

Zijn tweet is een reactie op het gerucht dat het nieuwe seizoen alweer vanaf 5 augustus te zien zou zijn op tv. ‘Heel benieuwd wie de scripts heeft geschreven en wie de rollen gaan spelen’, schrijft hij. ‘Wij in ieder geval niet.’ Vervolgens laat hij zijn volgers weten wanneer hij dan wél weer in de huid van directeur Anton zal kruipen. ‘Wij beginnen in oktober met draaien, waarschijnlijk.’

Hitserie De Luizenmoeder

In februari werd duidelijk dat de serie een tweede seizoen krijgt. Het afgelopen jaar was de ene na de andere aflevering een ware hit en groeide De Luizenmoeder uit tot het best bekeken NPO-programma van de afgelopen tien jaar.

NIEUWS | TV | BEKEND

Bron: Twitter, Diederik Ebbinge | Foto: AVROTROS

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer tv

Lees dit ook even

Please update your browser