Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

tv

'Kouwe pannenkoeken'-buren schakelen wéér Mr. Frank Visser in, maar niet voor henzelf

'Kouwe pannenkoeken'-buren schakelen wéér Mr. Frank Visser in, maar niet voor henzelf

Mr. Frank Visser heeft zijn handen vol aan de ruziënde buren Conny en Tilly, die na een incident over ‘kouwe pannenkoeken’ in een ingewikkelde ruzie verstrikt zijn geraakt.

| Marloes van Wijnen

Maandag brengt de rechter wéér een bezoek aan de straat van Conny en Tilly (foto), al zijn hun eigen problemen dit keer niet de reden van de noodkreet.

Van burenruzie tot straatruzie

Het zijn namelijk de buren van deze buren (volg je het nog?) die elkaar niet langer kunnen uitstaan. Zij waren aanwezig tijdens de vorige hoorzitting van het ‘kouwe pannenkoeken’-stel, maar dat liep niet helemaal gesmeerd. Aan het einde van de aflevering concludeerde Mr. Visser al: “Het is inmiddels een heuse straatruzie geworden.”

Mr. Frank Visser schiet te hulp

En dat blijkt, want nu mag meneer Visser ook rechter komen spelen bij dit stel. Uit een kort fragment, dat presentator Viktor Brand op Instagram deelt, blijkt dat het weer een intense aflevering zal worden. ‘Maandag zijn we terug in de gezelligste straat van Nederland’, schrijft Viktor met een vette knipoog onder het fragment. ‘Dit keer voor een nieuwe burenruzie tussen Fred en Annie. Ik ben nóg aan het bijkomen.’ We zijn vreselijk benieuwd.

Lees ook
Van ‘kouwe pannenkoeken’ tot veel erger: ruzie in ‘Mr. Frank Visser’ loopt uit de klauwen

De aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak is aanstaande maandag om 20.30 uur te zien op SBS6.

VIDEO'S | SNACKS | TV | LEKKER KIJKEN

Bron: Instagram Viktor Brand | Foto: Still video

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer tv

Lees dit ook even

Please update your browser