Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

kijktip

Deze docu laat het bizarre leven van sekstelefonist Kelly (25) zien

Praten over sex blijft voor velen een taboe. Werken in de seksindustrie al helemaal. De 25-jarige Kelly is sekstelefonist, en geeft een uniek kijkje in haar leven in de docu ‘Hallo, met Kyoko’.

| Yara Mureau

Kyoko is het alter-ego van Kelly, die al vijf jaar wordt gebeld door mannen die op zoek zijn naar sex (te zien in de bovenstaande video).

Hallo, met Kyoko

Het begon ooit als een manier om geld te verdienen, maar inmiddels is bij Kelly een soort “verlangen” ontstaan naar de gesprekken met de mannen. In de docu Hallo, met Kyoko zien we niet alleen het werkleven van Kelly – oftewel Kyoko – maar ook haar privéleven. “De regisseur zette me af en toe voor het blok om de confrontatie met m’n eigen gevoelens aan te gaan. Ik maakte altijd harde grappen over de eenzaamheid van de mannen die mij bellen, maar ik ben erachter gekomen dat ik mezelf eigenlijk ook vaak eenzaam voel.”

Lees ook
Deze vijf sekswerkers vertellen hoe het is om in de seksindustrie te werken

Eigen seksleven

In de docu probeert Kelly erachter te komen waarom het haar niet lukt om te stoppen met “haar mannen”. Ze is namelijk erg intiem met hen, maar in het echte leven is het seksleven met haar vriend een stuk minder spannend. En ook dat laat Kelly zien in haar docu. Zo stellen haar vriend, vader, andere mensen uit haar omgeving en Kelly zelf, zich flink open.

Benieuwd naar de hele docu? 3doc: Hallo, met Kyoko is vanavond om 21.45 uur te zien bij BNNVARA.

Waarschuwing: hieronder is een fragment uit de docu te zien, dat als heftig kan worden ervaren.

NIEUWS | TV | KIJKTIP | LEKKER KIJKEN

Bron: BNNVARA | Foto: Still uit de video

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer kijktip

Lees dit ook even

Please update your browser