Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

tv

De kogel is door de kerk: Kaj Gorgels gaat 'Expeditie Robinson' presenteren

De kogel is door de kerk: Kaj Gorgels gaat 'Expeditie Robinson' presenteren

Vele namen deden de ronde, maar we weten nu éindelijk wie ‘Expeditie Robinson’ gaat presenteren. Die dankbare taak is toebedeeld aan Kaj Gorgels.

| Tim van Rodijnen

Dat meldt RTL Boulevard.

Kaj Gorgels

“Ik had nooit kunnen dromen dat ik het programma ooit zou mogen presenteren”, vertelt Kaj. Hij noemt het een enorme eer om Dennis Weening op te volgen, die hij ziet als Mister Robinson. “Ik ga er alles aan doen om dit zo waardig mogelijk te doen.”

Talent

De programmadirecteur van RTL5 is erg te spreken over Kaj en zijn kwaliteiten. “Hij is een talent dat lef, humor en scherpzinnigheid combineert met de gave om een speciale band aan te gaan met zijn kijkers. We wensen hem en Nicolette Kluijver alle succes.”

Lees ook
Art Rooijakkers gaat ‘Expeditie Robinson’ definitief niet presenteren

Andere namen

Nu bekend is dat Kaj het mateloos populaire programma gaat presenteren, kunnen we eindelijk andere namen doorstrepen. Art Rooijakkers werd lang genoemd, maar die meldde laatst zelf dat hij het niet meer wilde doen. Ook de naam van John Williams ging rond in de wandelgangen.

NIEUWS | TV | BEKEND

Bron: RTL Boulevard | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Ferdinand HazeroFerdinand Hazero

Is Kaj ook de presentator van dat nieuwe seizoen dat alleen op Videoland ( https://www.streamwijzer.nl/expeditie-robinson-videoland/ ) komt vraag ik me dan af

Meer tv

Lees dit ook even

Please update your browser