Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

tv

Samantha (27) uit 'Je Geld of Mijn Leven' heeft na eerste aflevering ál het geld bij elkaar

Gisteren was de eerste aflevering van ‘Je Geld of Mijn Leven’ op televisie, waarin Samantha met MS een crowdfunding startte. Binnen één dag heeft ze het gewenste bedrag al binnen.

| Yara Mureau

Gisteren interviewden wij Samantha, en ze vertelde over haar ziekte, angst en hoop om naar Zweden te gaan voor een stamceltransplantatie.

‘Je geld of Mijn Leven’

De enige optie voor Samantha om te leven met MS is een stamceltransplantatie. “Die reset je hele lichaam. Met andere woorden: dan stopt de MS. Ook bestaat er een kans dat ik weer iets beter word, en misschien zelfs weer kan lopen”, vertelde ze ons gisteren. Ze moet daarvoor naar Zweden, maar dat kost haar 90.000 euro, en dat had ze niet. Tot vandaag.

Lees ook
Samantha (27) heeft MS en doet mee aan ‘Je Geld of Mijn Leven’: ‘Ik wil áltijd moeder kunnen zijn’

Honderd procent

Zojuist kregen we van Sytze Braaksma, woordvoerder van EO, te horen dat Samantha het gewenste bedrag binnen heeft gehaald. Ze zit op honderd procent en dat betekent dat ze naar Zweden kan. Geweldig nieuws. Het programma Je Geld of Mijn Leven gaat nog even door, en twee anderen – onder wie Eefje – hebben ook hard hulp nodig.

Wil je wat aan Eefje of Evert doneren? Dat kan hier.

VIDEO'S | NIEUWS | TV

Bron: EO | Foto: EO

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer tv

Lees dit ook even

Please update your browser