Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

tv

Tim Hofman is #BOOS en pakt samen met ZEMBLA de 'kapotte woningmarkt' aan

Tim Hofman is #BOOS en pakt samen met ZEMBLA de 'kapotte woningmarkt' aan

Tim Hofman is terecht trots: binnenkort lanceert hij een nieuw programma over de woningmarkt. Voor dat programma zal de presentator samenwerken met ‘ZEMBLA’, ‘Kassa’ en ‘De Nieuws BV’.

| Savannah Borst

Dit laat de presentator weten via een video op zijn Instagram-pagina.

Woningstress

Er is zeker sprake van woningstress: huurwoningen worden onbetaalbaar, de wachttijd voor sociale huur in Amsterdam is maar liefst veertien jaar, en ook koopwoningen zijn te duur. Daarnaast is het aanbod te klein voor de vragende groep. Dat geldt al lang niet meer alleen voor Amsterdam, maar voor het hele land.

Zembla

Daarom gaan de onderzoeksjournalisten van ZEMBLA samenwerken met de BNNVARA-programma’s KASSA, De Nieuws BV en dus ook #BOOS. ‘De woningmarkt is kapot, hoe komt dit en hoe lossen wij dit op?’, op deze vragen zal het dossier #woningstress antwoorden zoeken. Morgen wordt de eerste aflevering, die zal gaan over ‘sleutelgeld’, uitgezonden.

Lees ook
Tim Hofman maakt ‘bejaardenversie’ van #BOOS onder de noemer #BOOS Bejaardensoos

 Start je dag met een verse dosis nieuws in je mailbox – geselecteerd door de redactie van LINDAnieuws. Schrijf je hier in voor onze ochtendnieuwsbrief en begin je dag goed geïnformeerd.

NIEUWS | LINDA.MEIDEN | TV | BEKEND

Bron: Instagram | Foto: LINDA.meiden 21 Valentina Vos

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer tv

Lees dit ook even

Please update your browser