Advertorial

Aanschuiven maar: eet mee tijdens het grote HelloFresh-kerstdiner

Heerlijk eten, alvast proeven uit de HelloFresh Kerstbox, en rondkijken bij de boer op het land. Er komen twee edities van het HelloFresh-kerstdiner aan, en jij kan erbij zijn.

Italiaanse glorie op een bordje
HelloFresh – je weet wel, de maaltijdboxaanbieder – organiseert meerdere keren per jaar Aanschuifdiners voor vaste klanten. En dit jaar was daar voor het eerst een kerstvariant van het Aanschuifdiner: aan lange tafels in de loods van een tomatenkwekerij. Iedereen mocht die avond proeven van de gerechten uit de HelloFresh Kerstboxen: een partyproof menu met een Italiaans randje.

Dat kan jij ook
En het leuke? Er volgen nu nóg twee HelloFresh-kerstdiners – die ook toegankelijk zijn voor níet-klanten. Wil je aanschuiven? Op woensdag 14 en donderdag 15 december vinden de diners plaats bij Landgoed Kaamps in Deurningen, kaasleverancier van HelloFresh. Koop hier je tickets en wie weet eet jij dan binnenkort ook je buikje rond met de lekkernijen van HelloFresh. Wacht niet te lang met kaarten kopen, er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Nieuwsgierig naar de inhoud van de HelloFresh Kerstbox? Diverse Kerstboxen zijn tot en met 19 december te bestellen via deze link.

VIDEO'S | ADVERTORIAL | TV | ETEN & DRINKEN | LIFESTYLE

Bron: HelloFresh | Foto: HelloFresh

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer tv

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser