Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Nieuwe trend: yoga met een glas wijn erbij

Nieuwe trend: yoga met een glas wijn erbij

Een nieuwe trend uit Amerika waar je dubbel zo zen van wordt: tipsy yoga. Ja je leest het goed, de zonnegroet met een glas wijn erbij.

| Martine Schut

Volgens de New Yorkse yoga-instructrice Eli Walker werkt het echt.

Lees ook
Zen en aangeschoten: Duitsland gaat aan de bieryoga

Flexibeler
Je wordt er soepeler en relaxter van. Walker in de New York Post: “Eén van mijn studenten zei dat hij zijn tenen normaal gesproken niet kan aanraken, maar als hij dronken yoga doet, lukt dat wel.”

Open bar
Missie geslaagd dus. Als je bij Eli een les tipsy yoga volgt, doe je de Downward-Facing Dog in dezelfde ruimte waar ook een bar staat. De instructrice heeft wel een voorwaarde: drink een wijntje, lekker achterover, maar doe wel mee aan de les.

Ook in Nederland
Nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe trend? Goed nieuws, want hij is komen overwaaien naar ons land. Op 29 november vindt het allereerste Amsterdam Wine Yoga-event plaats. Girls Who Drink organiseert een yogales waarbij je een caloriearme en sparkling wijn geserveerd krijgt. Ok, hij is wel zonder alcohol. Maar het proberen waard, toch? Wie toch een lesje dronken yoga wil, kan ook naar buurland Duitsland: daar bestaat bieryoga.

NIEUWS | BUITENLAND

Bron: New York Post | Foto: Hollandse Hoogte

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser