nieuws

Tijdelijk straatverbod voor Rob Kardashian na online shaming Blac Chyna

Rob Kardashian is volgens zijn ex Blac Chyna véél te ver gegaan. Hij deelde zonder toestemming naaktfoto’s van haar op social media.

| Martine Schut

Daarom heeft ze ervoor gezorgd dat hij nu een tijdelijk straatverbod opgelegd heeft gekregen.

Lees ook
Rob Kardashian deelt zonder toestemming naaktfoto’s ex op social media

Niet in de buurt komen
“Hoe kan iemand dit nou doen? Ik vertrouwde die man. Ik voel me verraden,” zo vertelt Blac Chyna in het programma Good Morning America, waarin ze voor het eerst over de knallende ruzie met haar ex Rob spreekt. Haar advocaat die naast haar zit, legt uit dat in Amerika het verspreiden van naaktfoto’s onder huiselijk geweld valt en ze daarom een straatverbod hebben kunnen regelen.

Pikante foto’s
Uit de documenten die Chyna’s advocaat bij de rechtbank heeft ingeleverd, volgt dat Chyna ‘doodsbang’ is voor Kardashian. Het broertje van de beroemde zusjes Kardashian plaatste en verwijderde begin deze maand zeer expliciete pikante foto’s van zijn (inmiddels) ex Blac Chyna. Hij zou de naaktfoto’s hebben verspreid omdat hij zijn ex – tevens de moeder van zijn zeven maanden oude dochter – beschuldigt van vreemdgaan.

Spijt als haar op z’n hoofd
Rob heeft inmiddels spijt van zijn actie, vertelt zijn advocaat Robert Shapiro aan TMZ. Shapiro: “Het was een impulsieve actie van Rob. Het spijt hem dat hij zoiets heeft gedaan. Rob zal zich houden aan het straatverbod dat hem is opgelegd. Hij wil het beste voor zijn dochter Dream.”

https://twitter.com/robkardashian/status/882690803335868420

NIEUWS | BEKEND | BUITENLAND | #STOPONLINESHAMING

Bron: Good Morning America/TMZ | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Meest gelezen

Meer nieuws

Lees dit ook even

Meer nieuws

Please update your browser