Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

The Voice: Wat hebben we weer genoten

The Voice: Wat hebben we weer genoten

Iedere vrijdag om 20.30 uur zitten we er klaar voor; The Voice of Holland. De verrassende en hier en daar zelfs adembenemende acts, én niet vergeten het hilarische gekibbel van de juryleden zijn dé ingrediënten voor een heerlijk begin van het weekend. Bekijk hier de hoogtepunten van de uitzending van gisteravond.

| Justine Wouterson

Wie er echt in knalde was de Italiaanse Gabriella Massa. Met een intense versie van Laura Pausini’s Strani Amori kreeg ze drie stoelen om en hoewel ze vooraf in zwoel Italiaans meldde niet voor Marco alleen te zingen, bleef ze haar land uiteindelijk tóch trouw.

En toen kwam Irma, die eerder indruk maakte als kandidaat in X-Factor. Ze verdween een tijdje van de radar, maar wilde het toch nog eens proberen. Ze gooide er – met gemak – een Whitney Houston’tje in.

Van Gabriella gaan we naar Graziëlla. De heerlijk spontane lerares Spaans werd opgegeven door haar leerlingen, die vonden dat ze een groter podium verdient. Ze zong One Night Only, het prachtige nummer uit de musical Dreamgirls. Gelukkig voor Graziëlla duurt haar Voice-avontuur langer dan one night only.

De auditie van Kelly Cossee was een échte Blind Audition, ook voor het publiek thuis. Van achter een doek kwam een heerlijk rauwe, zwoele en – zo zei Ali terecht – sexy stem. Met de klassieker Hit the Road Jack wist ze op Marco en Trijntje genoeg indruk te maken voor een plaats in de Battles.

Jackie begon fantastisch met het nummer Teardrops en verbaasde Trijntje met haar enorm volwassen en doorleefde stem. Jackie is namelijk pas achttien jaar oud.

Oh, Frank, we zien het al. Jij bent één van de hartenbrekers van dit seizoen. Zwoel pingelde de blonde knapperd op z’n gitaar en zong hij prachtig het nummer Time After Time. En dan ook nog zeggen dat je nog nooit hebt opgetreden. Daar scoor je punten mee.

Angela Vergouwen, al jaren een grootheid op Curaçao en binnenkort ook in Nederland. Ze zong I want to know what love is. Wij gokken dat het, als ze zo blijft zingen, niet lang zal duren voordat er vanuit heel Nederland liefde op haar pad komt.

NIEUWS | TV | BEKEND

Bron: Youtube | Foto: Youtube

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

SusanSusan

De filmpjes doen het nu weer, dank je linda

SusanSusan

Voor mij geldt hetzelfde filmpjes afspelen , ....nee helaas

CC

Ik kan al dagen de filmpjes niet meer openen. Weet niet of ik de enige ben? (hoop het niet) ik wil de filmpjes ook zien!!

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser