Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Verhuisbericht: bekijk en test nu onze splinternieuwe website LINDA.nl

Verhuisbericht: bekijk en test nu onze splinternieuwe website LINDA.nl

LINDAnieuws.nl en LINDA.tv gaan groter wonen. Ons nieuws- en videoplatforms gaan, vooralsnog, op web samen verder als LINDA.nl. Als trouwe lezer willen we jou alvast een voorproefje geven van die nieuwe site.

| Jossine Modderman

Dat kan door op de eigele balk bovenaan de website te klikken. Je komt dan op de bètaversie van LINDA.nl terecht. We leggen de voordelen even uit en beantwoorden alvast een aantal vragen. Of ga naar LINDA.nl.

Tijd voor iets nieuws

Maar eerst even wat achtergrondinformatie. De afgelopen jaren zijn we enorm gegroeid. In vijf jaar tijd is LINDAnieuws het grootste nieuwsplatform voor álle leuke vrouwen van Nederland geworden. Maar nu is het hoog tijd voor iets nieuws – althans: iets vertrouwds in een heel nieuwe frisse eigentijdse jas. Een nieuwe website die jou weer jarenlang mooie en innovatieve dingen brengt, en waarin we jullie feedback natuurlijk hebben meegenomen.

Vragen? Stel ze vooral. We hebben er alvast zes voor je beantwoord.

1. Vertel, wat kan ik verwachten van LINDA.nl?

We hebben een nieuwe, overzichtelijke indeling gemaakt rond onze twee belangrijkste contentstromen: nieuws en video. De afgelopen vijf jaar bléven we maar tikken en schrijven, video’s maken en leuke rubrieken bedenken en op een gegeven moment leek de site wel een bloemkool. Er bleven maar roosjes aangroeien.

Op LINDA.nl word je eerst en vooral snel bijgepraat over het meest relevante nieuws voor vrouwen – zoals je reeds van ons gewend bent – maar je vindt ook je favoriete rubriek of onze beste achtergrondverhalen of onze gigantische videotheek aan originele LINDA.tv-producties makkelijk terug.

2. Wat staat er op de homepage van LINDA.nl?

Omdat LINDAnieuws.nl en LINDA.tv zijn gaan samenwonen, is de ‘etalage’ van LINDA.nl een nieuw extraatje. Hier tref je in overzichtelijke ‘blokken’ het nieuws dat je op dat moment moet weten, de nieuwtjes die je wilt weten, maar ook alles over LINDA., de laatste uploads van LINDA.tv, tijdelijke acties als WINNEN of LINDA.geeftkorting of het laatste nieuws van LINDA.meiden. Je blíjft – serieus – echt kijken, dus sorry: LINDA.nl is nog relevanter en verslavender, want we hebben alles ingericht rondom ons motto: Van Trump tot Temptation Island – Alles is Nieuws.

3. Wat is een bètaversie? En waarom zie ik deze?
De bètaversie is feitelijk een echte testversie. Dus echt, maar ook een test. Een nieuwe website bouwen is nogal een klus, te vergelijken met het bouwen van een huis waarbij je, als je pech hebt, continu onverwachte zaken tegenkomt. Daarbij wil je ook regelmatig weten of je wel op de goede weg zit (voordat de nieuwe bewoners met paarse muren worden geconfronteerd die niet meer veranderd kunnen worden).

Een bètaversie is dus nog niet helemaal af, maar de muren staan, de ramen zitten erin en je dondert niet van het balkon af. En ja, de muren hebben ook een nieuwe kleur en het interieur is meeverhuisd. Maar het kan zomaar zijn dat je een deur opendoet en tegen een blinde muur staart of dat je content op de verkeerde plek ziet (een gasfornuis in de woonkamer, zeg maar). Kortom: hier hebben we jou voor nodig.

4. Hoe geef ik feedback door?
Heel érg fijn als je met ons meedenkt. Op de bètaversie tref je een ‘chatbotje’ aan (scrollt rechts met je mee en heet feedback ;–) ) waar jij je vragen, suggesties, klachten en complimenten kunt achterlaten. Of je mailt naar feedback@linda.nl. We zijn je eeuwig dankbaar, want zo bouwen we ‘m samen af (hoewel, net als een huis is een website ook nooit écht af).

5. Wanneer komt dan de ‘échte’ LINDA.nl?
Op dit moment hebben we twee websites en twee apps, die van LINDA.tv en LINDAnieuws, die naast elkaar bestaan. Voorlopig blijft dat ook zo – totdat we het verantwoord vinden om definitief de websites te laten verwijzen naar LINDA.nl. Je kunt dus vooralsnog LINDAnieuws gebruiken (je kunt trouwens via die gele balk naar believen switchen). Ons nieuwe webadres wordt www.linda.nl, maar nogmaals: hard en zacht nieuws over al-ler-lei onderwerpen en LINDA.tv blijven de fundamenten waarop het nieuwe huis is gebouwd.

Lees ook
Waarom Linda de Mol voor het eerst in 15 jaar niet op de cover van LINDA. staat

6. Komt er ook een nieuwe app?
Jazeker, die lanceren we als we helemaal tevreden zijn met de website. Tot die tijd kun je de LINDAnieuws.nl-app en de LINDA.tv-app nog gewoon gebruiken.

NIEUWS | ALLES OVER LINDA.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser