nieuws

Talkshow: Linda's zomerweek

Talkshow: Linda's zomerweek

Linda de Mol gaat in de zomer een week lang een talkshow presenteren op RTL4.

De dagelijkse talkshow, Linda’s zomerweek, start op 24 juni.

Gesprekken
In elke aflevering gaat Linda op zoek naar overeenkomsten tussen haar twee gasten. Ze halen herinneringen op aan vroegere vakanties. Hun favoriete zomerhitjes mogen hier natuurlijk niet aan ontbreken.

Druk
Linda heeft het de laatste tijd erg druk. Haar zelfverzonnen quiz Weet ik veel scoort enorm en daarom heeft ze helaas nog geen ruimte voor een wekelijkse talkshow. Een week is dus de perfecte oplossing.

Knipoog
De naam Linda’s zomerweek lijkt natuurlijk een beetje op Libelle’s zomerweek. Het was eerst de werktitel van het programma. Er is besloten het programma zo te noemen, omdat de titel de inhoud perfect beslaat. Bovendien is het een mooie knipoog naar het enorm succesvolle event van het grootste vrouwenblad van Nederland: Libelle.

Bron: Algemeen Dagblad

NIEUWS | LINDA DE MOL

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

WillekeWilleke

Heej Linda, enorm genoten van je zomerweek met je leuke gasten.Maar ook Ruben Hein vind ik geweldig. Komen deze nummers op een speciale cd?? Jammer dat het maar een week duurde....misschien weer een herfst week en een winter en een lente week? kijk er nu al weer naar uit.lieve groetjes Willeke

LaurensLaurens

Nieuw bij RTL4. Die kreet kent u vast wel. Zo ook Linda's zomerweek. Koud afgelopen en na twee dagen alweer op herhaling. Hoeven we voortaan ook niet meer naar Uitzending gemist. Wordt toch herhaald. 't Is maar dat u het weet.

Wout SchokkerWout Schokker

Hoi LInda,Klasse wat je brengt, iedere avond gekeken, aub ga in de toekomst nog zo soort programma doen, jouw gasten voelen zich erg ontspannen en wij als kijker genieten hiervan, ga door hiermee als je tijd heb, doe dit want het publiek wil dit. Fantastisch ga zo door ik vind dit heel fijn.

Marja de VriesMarja de Vries

Beste Linda, wat een geweldig programma, heerlijk open en eerlijk. Echt een feest om naar te kijken. Mijn complimenten. Dit wil ik je graag laten weten.

NikiNiki

Hopelijk 's avonds zodat we eindelijk verlost zijn van die zuurpruimen op Nederland 1! Want laten we wel wezen, niemand echt niemand heeft het gat van Barend &Van Dorp opgevuld, dus Linda succes!!

Meer nieuws

Meest gelezen

Meer nieuws

Lees dit ook even

Meer nieuws

Please update your browser