Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Storing bij KPN: duizenden klanten van T-Mobile en XS4ALL hebben geen internet

Storing bij KPN: duizenden klanten van T-Mobile en XS4ALL hebben geen internet

Door een grote storing bij het internetwerk van KPN ligt een groot deel van XS4ALL en T-Mobile vanochtend plat. Volgens een woordvoerder van XS4ALL hebben 35.000 klanten geen verbinding met internet.

| Maaike van de Graaf

Pak er dus maar een goed boek bij.

Storing internetproviders

Een woordvoerder van KPN bevestigt dat er ergens “een relatief beperkte storing” zit in het netwerk van KPN. Volgens hem zijn klanten van KPN hierdoor niet getroffen. Wel ondervinden ook negenduizend klanten van T-Mobile hinder, dat is ongeveer drie tot vier procent van het totale klantenbestand, zei een woordvoerder van T-Mobile.

Wintertijd

Het is nog niet duidelijk of de storing te maken heeft met de overgang van zomertijd naar wintertijd. Het automatisch verzetten van de klok levert elk jaar weer computerproblemen op, omdat veel apparaten hun systeemtijd als ijkpunt gebruiken.

Nog onduidelijk

Technici zijn druk bezig om het probleem te verhelpen. Het is nog niet bekend hoe lang de storing, die rond 02.30 uur begon, gaat duren.

Lees ook
Netwerkstoring Vodafone nu écht voorbij, geen compensatie voor gedupeerden

NIEUWS | TECH

Bron: ANP | Foto: ANP foto

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser