Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

sport

Wat een topper: kunstschaatser maakt kuur sportief af nadat haar top losschiet

De timing kon niet slechter, maar toch trok schaatser Yura Min uit Zuid-Korea zich er weinig van aan toen haar top tijdens een kuur op de Winterspelen losschoot.

| Malu Pesulima

Zij en haar partner Alexander Gamelin schaatsten gewoon door – met het risico dat ze voor miljoenen mensen haar met ontbloot bovenlijf zouden zien.

Lees ook
Mexicaanse kunstschaatser (16) maakt korte metten met homofobie

‘Lastig om geconcentreerd te blijven’

Gelukkig kwam het niet zover: de bovenkant van haar borstkas was zichtbaar, maar verder euvel konden de Zuid-Koreaanse en Gamelin (die de top op een bepaald moment subtiel over Mins schouder trok) vermijden. “Het is knap lastig om geconcentreerd te blijven op zo’n moment”, zei Min achteraf. “Ik wist niet of mijn shirtje helemaal zou afzakken of niet. Gelukkig is dat me bespaard gebleven.”

Ook een veelbesproken kunstschaatser op de Winterspelen is de Franse Maé-Bérénice Méité. Zij koos ervoor om, in plaats van klassieke muziek, haar routine uit te voeren op twee nummers van Beyoncé.

VIDEO'S | NIEUWS | SPORT | WINTERSPELEN

Bron: Huffington Post | Foto: Huffington Post

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer sport

Lees dit ook even

Please update your browser