Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Soundos fel over Fajah in 'Vier Handen Op Één Buik': 'Als je het voor eigen ego doet, ben je verkeerd bezig'

Soundos fel over Fajah in 'Vier Handen Op Één Buik': 'Als je het voor eigen ego doet, ben je verkeerd bezig'

Comedian Soundos el Ahmadi begeleidde tijdens het vorige seizoen van ‘Vier Handen op één Buik’ tienermoeder Nadine. Één ding was haar duidelijk: ze wilde het niet zo doen als Fajah.

| Maaike van de Graaf

Soundos spreekt met de VARAgids over haar ervaringen in het programma, waarin BN’ers tienermoeders tijdens zwangerschap, bevalling en daarna begeleiden.

Lees ook
Lisa (17) maakt indruk in ‘Vier Handen Op Eén Buik’: Ik zet door voor m’n dochter’

Niet zoals Fajah
Toen Soundos werd gevraagd mee te doen aan het programma, was voor haar één ding duidelijk: “Ik laat me niet sturen door entertainment. Als ik meedoe, wil ik het op mijn manier doen”. En ze dacht: “Zoals Fajah het doet, moet het dus niet”. Daarmee doelt de comedian op en eerdere aflevering, waarin Fajah schreeuwende ruzie krijgt met tienermoeder Romana.

Ego
Soundos: “Natuurlijk kun je schreeuwen tegen mensen, dat doe ik ook. Maar dit zijn kinderen. Dat kan echt niet.” Volgens de comedian moet je als BN’er je plek in het programma kennen. “Als je het voor je eigen ego doet, ben je verkeerd bezig”.

Niet niks
En zo hard als Soundos soms kon zijn tijdens Expeditie Robinson, zo zacht was ze tijdens het programma. “Dit zijn fragiele meisjes met een verhaal. Soms is hard zijn nodig, maar vergeet niet om lief te zijn.” De comedian vond het begeleiden dan ook zwaar en was na een draaidag zo uitgeput, dat ze eigenlijk geen puf meer had om op te treden.

Lees het hele stuk via Blendle (€).

In Allemachtig Prachtig gaat LINDA.tv langs bij stand-up comedian Soundos. Ze heeft zich goed voorbereid op onze komst, ondanks dat ze weinig met spullen heeft. Meer video’s zien? Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

NIEUWS | TV | BEKEND

Bron: VARAgids | Foto: LINDA.155 / Cornelie Tollens

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser