nieuws

'Doodzieke soulzangeres Aretha Franklin (76) ontvangt thuis laatste zorg'

'Doodzieke soulzangeres Aretha Franklin (76) ontvangt thuis laatste zorg'

Een bron die dichtbij Aretha Franklin staat vertelde tegen CNN dat ze momenteel thuis in hospicezorg is. Dat nieuws komt nadat maandag bekend werd dat Franklins gezondheid erg slecht is.

| Stijn de Vries

Bekende artiesten en fans bidden voor haar.

Omringd

Aretha Franklin, ook wel The Queen of Soul genoemd, strijdt al jaren tegen kanker. Ze zou momenteel omringd worden door haar familie, die vragen of iedereen voor Franklin wil bidden. Bekende artiesten hebben hier gehoor aan gegeven. Zo steunt onder andere Mariah Carey haar met onderstaande tweet. De twee traden samen op in 1998. Zelf trad de soulzangeres vorig jaar in november voor de laatste keer op tijdens het benefietgala voor de Elton John AIDS Foundation.

Ontroerd

De Amerikaanse Chance the Rapper plaatste een huilende emoji bij een video van Franklins wereldberoemde optreden in 2015. Dit deed ze op de Kennedy Center Honors-ceremonie, waar ze het nummer You Make Me Feel Like A Natural Woman zong van Carole King. Op beelden die destijds werden gemaakt waren toenmalig president Barack Obama en vrouw Michelle ontroerd te zien. Die beelden gingen de wereld rond.

Lees ook
TMZ: ‘Soulzangeres Aretha Franklin heeft kanker en ligt op sterven’

NIEUWS | BEKEND | BUITENLAND

Bron: ANP | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser