Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Slechtste slogan 2015: 'Iedere paal gaat er in'

Slechtste slogan 2015: 'Iedere paal gaat er in'

Een Noord-Hollands heibedrijf mag zich ‘gelukkig prijzen’ met de titel Slechtste Slogan van 2015. Dit dankzij de tenenkrommende slogan ‘Iedere paal gaat er in’.

| Eline van der Haar

Communicatiewetenschapper Christine Liebrecht en journalist Tefke van Dijk organiseren jaarlijks deze verkiezing.

Hoe verzin je het?
De winnende slogan is gebruikt in een advertentie waar de tekst achter op de wielrenbroek van een vrouw staat. Erg plat, aldus veel mensen.

Geen haar op je…
Op de tweede plaats eindigde de even smaakvolle Regelrecht van kippekont naar mensenmond, van een eierhandel uit Putten. En op een ‘nette’ derde plek staat: Wilt u ook een kale poes?, van een Noord-Hollandse beautysalon.

Eerdere winnaar
Eerder dit jaar werd de lijst met genomineerden bekend gemaakt. Dit is niet de eerste keer dat de prijs is uitgereikt. Vorig jaar was: Een timmer timmert, een tandarts boort, maar wij zitten lekker in Velsen Noord de winnaar. In 2012 won De worst musical ever van Hema de musical de prijs en in 2013 ging It’s De Cock that makes the man van modezaak Jan de Cock met de prijs naar huis.

NIEUWS

Bron: ANP | Foto: Twitter Giel3fm

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser