Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Kevin Spacey weer beschuldigd van seksueel misbruik, ook door acteur Guy Pearce

Kevin Spacey weer beschuldigd van seksueel misbruik, ook door acteur Guy Pearce

Kevin Spacey is al door talloze mannen beschuldigd van seksueel wangedrag. De Britse politie heeft drie nieuwe onderzoeken toegevoegd aan dat lijstje. 

| Stijn de Vries

Spacey heeft tot nu toe meer dan twintig klachten aan zijn broek hangen.

Lees ook
Derde officiële aanklacht tegen Kevin Spacey, politie onderzoekt de zaak

Onderzoek

De Britse politie deed al onderzoek naar drie beschuldigingen aan het adres van Spacey, maar nu zijn daar drie nieuwe zaken aan toegevoegd, meldt TMZ. Naar verluidt zou de acteur in Londen en Gloucester zijn handen niet thuis hebben gehouden. Maar ook in het Amerikaanse Los Angeles en Massachusetts lopen meerdere onderzoeken naar seksueel overschrijdend gedrag van de House of Cards-acteur.

Bekende slachtoffers

Guy Pearce, de bekende Australische acteur en vriend van Carice van Houten, heeft Spacey ook beschuldigd. Tijdens de opnames van L.A. Confidential zou de acteur handtastelijk zijn geweest bij Pearce. “Gelukkig was ik 29 en niet 14”, zei hij in het Australische programma Interview. Daarmee verwijst hij naar Anthony Rapp, de eerste man die Spacey beschuldigde van seksueel overschrijdend gedrag. Rapp zou veertien zijn geweest toen Spacey seksuele toenadering zocht.

Start je dag met een verse dosis nieuws in je mailbox – geselecteerd door de redactie van LINDAnieuws. Schrijf je hier in voor onze ochtendnieuwsbrief en begin je dag goed geïnformeerd.

NIEUWS | BEKEND | BUITENLAND | #METOO

Bron: TMZ | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser