nieuws

'Sex and the City'-actrice Kim haalt uit naar Sarah Jessica Parker: 'Je bent mijn vriendin niet'

'Sex and the City'-actrice Kim haalt uit naar Sarah Jessica Parker: 'Je bent mijn vriendin niet'

Iedereen mag van ‘Sex and the City’-actrice Kim Cattrall weten dat de relatie tussen haar en Sarah Jessica Parker absoluut niet meer vriendschappelijk is.

| Gaby Boterkooper

Toen Sarah haar condoleerde met het verlies van haar broer, liet Kim weten dat Sarah zich vooral niet meer met haar en haar verdriet hoefde te bemoeien.

Lees ook
‘Geen film, wel veel drama’: Wendy over het cancelen van ‘Sex and the City 3’

‘Ik heb je niet nodig’
Uit de Instagram-post die Kim plaatste naar aanleiding van de condoleance blijkt zelfs dat de twee vrouwen helemaal niets meer met elkaar te maken willen hebben, maar dat Sarah het voor het publiek nog wel als een vriendschap wil laten lijken. Op de afbeelding die Kim plaatste schrijft ze: ‘Ik heb jouw liefde en steun op dit tragische moment niet nodig @sarahjessicaparker’.

Tragedie uitbuiten
Onder de afbeelding vertelt ze heel duidelijk waarom: ‘Het continue contact zoeken is een pijnlijke herinnering aan hoe wreed je echt was en bent toen en nu. Laat me het HEEL duidelijk maken (als ik dat nog niet had gedaan). Je bent niet mijn familie. Je bent niet mijn vriendin. Dus ik schrijf je om je voor de laatste keer te vragen om te stoppen onze tragedie uit te buiten om jouw imago als ‘nice girl’ te herstellen.’

Nieuwe film
Het is niet de eerste keer dat Kim laat blijken dat zij en Sarah geen vriendinnen zijn en ook nooit zijn geweest. Eerdere openbare ruzies gingen over het wel of niet maken van een nieuwe Sex and the City-film. Toen was Sarah Jessica Parker degene die het Kim verweet niet te willen meewerken.

Mirjams relatie kende veel leugens en ruzies waardoor haar zelfvertrouwen flink was aangetast. Mika vindt haar prachtig en ook Roos weet het zeker: ‘Die leuke man gaat er echt komen. Je bent beeldig!’

NIEUWS | BEKEND | OPMERKELIJK | BUITENLAND

Bron: The Guardian | Foto: Getty

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser