Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

serie

Dit zijn de populairste tv-series van dit moment

Dit zijn de populairste tv-series van dit moment

NCIS en The Big Bang Theory zijn de populairste tv-series in de Verenigde Staten. Op de derde plaats staat The Walking Dead. Dit blijkt uit onderzoek van Harris Poll.

| Justine Wouterson

We weten allemaal op basis van de kijkcijfers dat NCIS en The Big Bang Theory succesvolle tv-series zijn, maar dit onderzoek toont aan dat deze programma’s duidelijk opvallen als Amerika’s favoriete keuze in een groeiende markt voor series, zegt David Poltrack van het tv-netwerk CBS.

Vers op vrijdag
In Nederland zijn nieuwe afleveringen van The Big Bang Theory elke vrijdagavond om 20.30 uur te zien bij Veronica, dat daarnaast elke dag om 20.00 uur herhalingen uit eerdere seizoenen uitzendt.

Dubbele afleveringen
Van NCIS zijn elke dinsdag vanaf 20.30 uur dubbele afleveringen te zien bij SBS. Vanaf 24 februari zendt SBS6 nieuwe afleveringen uit van het vijfde seizoen van NCIS LA, gevolgd door seizoen zes. Net 5 zendt hier elke dag in de vooravond herhalingen van uit.

De complete top 10
In het Amerikaanse populairiteitsonderzoek staat de serie Scandal op de vierde plaats en Game of Thrones op de vijfde positie. The Good Wife en The Blacklist delen plaats zes. Modern Family, Blue Bloods en Criminal Minds maken de ranglijst van de tien populairste tv-series compleet.

Voor welke serie blijf jij ’s avonds thuis?

NIEUWS | TV | SERIE

Bron: ANP | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

PascalePascale

Banshee is de serie waar ik echt iedere week op zit te wachten. Word zelfs een beetje onrustig als ik een afl. mis. Top zijn ook Scandal, Ray Donovan, Black Sails en Justified!

Meer serie

Lees dit ook even

Please update your browser