Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Sebastiaan krijgt dikke tien voor spreekbeurt over Dakar Rally

Sebastiaan (10) hield een spreekbeurt over de Dakar Rally. Tijdens zijn enthousiaste praatje werd hij ineens overvallen door een leuke verrassing, die hem ook nog eens een hoog cijfer opleverde.

| Martine Schut

Zijn grote helden Tim en Tom Coronel kwamen de klas binnen ‘racen’.

Verrassing
Sebastiaan zit in Bleiswijk op school en had speciaal voor zijn spreekbeurt aan Allsecur – waar de broers Coronel reclame voor maken – gevraagd om wat promotiemateriaal op te sturen. Maar de verzekeringsmaatschappij stuurde iets meer op. Tom Coronel: “Een kind verrassen, daar werken wij altijd graag aan mee. Kinderen zijn onze toekomst. Mijn gewonnen bekers geef ik ook altijd weg aan kinderen. Die glimmende ogen van die kleine rakkers zijn onbetaalbaar.”

Dikke tien
Als kers op de taart hadden Tim en Tom nog een ‘kleinigheidje’ voor Sebastiaan meegenomen. Op het schoolplein stond een heuse Dakar-buggy, waar Sebastiaan uiteraard even in plaats mocht nemen. Voor zijn spreekbeurt kreeg hij een dikke tien.

VIDEO'S | NIEUWS

Bron: Allsecur | Foto: Allsecur

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

suzannesuzanne

Ik ben wel heel benieuwd naar het filmpje die niet geknipt is... tijdens de uitleg op straat loopt een van de 2 coureurs zowat tegen die mevrouw die op haar fiets zit aan. Verder echt een toffe actie!

StephSteph

Beetje verbitterd Lisa?

Jen Jen

Hou toch op Linda! Dit is toch geweldig. Super leuk dat ze dit doen en dat Allsecure dit doet. Zeker ook gelijk wat reclame voor hun maar toch. Iedereen is super enthousiast moeten de juffen dan nu opeens zeggen dat hij een 7 heeft? Die tien hoort gewoon bij het plaatje. Heel leuk voor Sebastiaan!

LisaLisa

Dit slaat nergens op, dat hij een 10 kreeg alleen omdat die broers langs kwamen. Toen ik op de basisschool zat deed een vriendin een spreekbeurt over valkeniers, en er was een valkenier met een roofvogel meegekomen, maar de juf liet zich niet daardoor beinvloeden en beoordeelde haar alleen op de inhoud van de spreekbeurt, zoals het hoort.

PindaPinda

Je kent de inhoud van zijn spreekbeurt toch niet?

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser