nieuws

Schokkende afscheidsbrief van vader uit Schoonloo

Schokkende afscheidsbrief van vader uit Schoonloo

Vanmorgen kwam het afschuwelijke nieuwsbericht naar buiten dat een vader en zijn drie zoons dood gevonden waren in een bungalow in een vakantiepark in Schoonloo, Drenthe.

Inmiddels is er meer duidelijk, mede door de uitgebreide en schokkende afscheidsbrief die vader Berndt K.B. vanmorgen per mail stuurde naar ouders van klasgenootjes van zijn kinderen.

Drie kleine jochies
De 47-jarige Berndt K.B. komt uit Schoonloo, waar het drama zich voltrok op Bungalowpark Boerhaarsveld. Hij doodde eerst zijn drie zoons Jasper (10), Marijn (10) en Seth (2), waarna hij zelfmoord pleegde.

Systeemontwikkelaar
Voor zijn gruweldaad, om 07.30 uur, stuurde K.B. zijn afscheidsbrief via een online-informatiesysteem naar ouders van alle leerlingen. Hij kon dat doen omdat hij dit systeem zelf had ontwikkeld.

Drama voor twee moeders
Op Nieuws.nl staat de vreselijke brief, waaruit onder andere blijkt dat K.B. maar liefst twee moeders verdriet aandoet. Moeder Lucelle van tweeling Jasper en Marijn, en moeder Jeanine van de tweejarige Seth.

Basisschool geschokt
Op basisschool De Petteflet, waar de twee oudste jongens op school zaten, is geschokt gereageerd. Momenteel bekijkt de directie van de school op welke manier de jongens kunnen worden herdacht.

Bron: ANP

NIEUWS

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Meest gelezen

Meer nieuws

Lees dit ook even

Meer nieuws

Please update your browser