Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Sauna waar naaktbeelden opdoken biedt excuses aan voor gebruik camera's

Sauna waar naaktbeelden opdoken biedt excuses aan voor gebruik camera's

Sauna & Beauty Oase uit Nederasselt – van de beelden van Oranje-handbalsters – heeft oprechte excuses aangeboden voor het gebruik van camera’s in de kleedkamers van het complex. 

| Yara Mureau

Vorige week bleek dat beelden van de sauna, waarop ‘onze’ handbalsters te zien zijn, werden verspreid op het internet.

Lees ook
Man uit Drachten verdacht van verspreiden naaktbeelden Oranje-handbalsters

Camera’s geïnstalleerd

De sauna had inderdaad camera’s geïnstalleerd, laten ze weten in de excuses. ‘Onze gasten en medewerkers waren hiervan op de hoogte. We hadden de camera’s geïnstalleerd om te zorgen dat onze gasten van een ontspannende dag kunnen genieten en zich niet onnodig druk hoeven maken over hun waardevolle spullen.’

Oprechte excuses

De eigenaren realiseren zich dat ze daarmee een risico hebben genomen. ‘Ondanks het feit dat we er alles aan gedaan hebben een datalek te voorkomen, zijn we er niet in geslaagd de hacker te weren’, schrijven ze op de website. ‘We moeten constateren dat we beter andere maatregelen hadden kunnen nemen om onze gasten een ontspannen verblijf te bieden. We bieden bij dezen dan ook nogmaals onze oprechte excuses aan aan iedereen die door de hack getroffen is’, sluiten ze af.

Nog meer filmpjes

Na de beelden van de Oranje-handbalsters doken er meerdere beelden uit de sauna op. De laatste camera is afgelopen donderdag uitgezet. De politie is momenteel bezig met een onderzoek.

NIEUWS | UPDATE

Bron: Sauna en Beauty Oase Nederasselt | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser