nieuws

Sandra en Olke wachten tot ze een ons wegen, want Alberdien zit op de plee

Sandra en Olke wachten tot ze een ons wegen, want Alberdien zit op de plee

Bijzonder vilein gemonteerd: Alberdien die de wc doorspoelt. Het was gisteren weer genieten van ‘Boer Zoekt Vrouw Internationaal’. Lees de samenvatting van LINDA’s Charlotte Olthoff.

| Charlotte Olthoff

Deze keer trok (naast de zak van Herman) vooral de therapeutische hond van Riks de aandacht.

Groot gelijk: Irene gaat naar huis
Marc zoekt een vrouw. Of een kat. Het is hem om het even. Yvon praat met Anke. Die vindt alles helemaal top. Althans, in Afrika. Over Marc twijfelt ze eín-de-lijk een beetje. Irene weet ook niet of ze gevoelens kan afdwingen voor een tilapia. Ze moet verplicht van Yvon nadenken op een bankje. Dan komt waar iedereen haar gelijk in geeft: Irene gaat naar huis. Marc hoort het glimlachend aan en zegt ‘ja’ en ‘ok’ en ‘jammer’. Annekim haalt opgelucht adem: eentje minder in de strijd om Marcs lekkere lijf. Anke vraagt zich af of Marc Irene ook naar huis had gestuurd als het tot een keuzemoment was gekomen. Marc hinnikt gezapig. Nee dus.

Lees ook
Riks verwart staafmixer met strijkbout

Claudia voert een goed gesprek met de hond
Riks probeert Eline onder stroom te zetten in het weiland. Ze hebben eindelijk een paar minuutjes samen achter de trekker om te praten over de kinderen, als Marit de boel komt verstoren met een vraag over koeienisolatie. Claudia voert een goed gesprek met de hond van Riks. Die verstaat ze wel. Ze is zo eenzaam in dat godverlaten oord dat ze besluit naar huis te gaan. De hond vindt het jammer, Riks noemt het een moedig besluit. Als hij haar wil knuffelen komt Yvon – als vijfde wiel aan de wagen- tussenbeide. Weg moment. Als Claudia weg is, krijgen we een glimp van het allernieuwste op het gebied van interieurdecoratie: een vaas met eieren op het dressoir.

Het niveau daalt tot onder de broekriem
Bij Herman bakken ze taart met hagelslag. Fleur mag de lepel aflikken. Dan rijden ze met een pleurisherrie door de Franse campagne. Herman tilt een kalf op om te laten zien dat hij Annefleur over de drempel kan dragen. Ziet Herman Anne en Fleur als één persoon: wij kunnen Anne en Hermans moeder maar moeilijk uit elkaar houden. Dan eten ze gebadderde boerenkool met drie Hema rookworsten die Anne heeft meegesmokkeld in haar gitaarkoffer. Het niveau daalt tot onder de broekriem als Herman een grapje maakt over zijn zakkie.

Lees ook
Bij Herman breken ze de tent af met muziek en zang

Alberdien zit op de pot
Olke is naar de kapper geweest voor een bruin spoelinkje. Zijn ouders schuiven aan voor één hap van een boterham met pindakaas en dan moeten ze alweer ‘moven’. Buiten zegt Olkes vader dat de vegetarische Harriet kan vertrekken als ze niet als de wiedeweer aan de biefstukken gaat. Sandra voelt kriebels, maar dat kan ook verdwaald hooi zijn. Als Harriet is afgewimpeld en er vrolijke muziek wordt gedraaid, schenkt Olke drie glazen zoete rode wijn in. Sandra krijgt een romantische klap op haar schouder als ze eindeloos op Alberdien staan te wachten. Wat blijkt: die zit te kakken. Ze eten oude macaroni met bonen en wortel uit blik. Gelukkig vindt Olke het zelf wél lekker. Alberdien wil tongen met Olke. We wachten met smart op dat moment.

Jorien moet vertrekken
Jorien zit als haantje de voorste voorin de auto en David doet – na koning Wim Lex – een poging om de bodywarmer weer hip te maken. Yvon vraagt aan de meiden of ze morgen tussen de varkens zitten of in het vliegtuig. Dan valt het ons ineens op dat Mara’s mond verkeerd om zit. Jorien is honderd procent zeker dat ze morgen tussen de varkens zit, want ze heeft een band met David. Als ze naar huis wordt gestuurd zit ze te klapperen met haar oren: die zag ze écht niet aankomen. David kan altijd nog in de Roemeense GTST als het niks wordt met dat boerenbedrijf, wát een geweldig acteur.

NIEUWS | TV | BEKEND | WIJ KIJKEN BOER ZOEKT VROUW

Bron: Boer zoekt Vrouw Internationaal | Foto: Boer zoekt Vrouw Internationaal

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Meest gelezen

Meer nieuws

Lees dit ook even

Meer nieuws

Please update your browser