Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

RTL reageert op kritiek: 'Er kunnen zeker zaken beter'

RTL reageert op kritiek: 'Er kunnen zeker zaken beter'

RTL heeft gereageerd op alle commotie rondom de zendergroep. “Er kunnen zeker zaken beter en daar werken we hard aan”, zo zegt een woordvoerder.

| Merel Boudrie

Er wordt niets losgelaten over, bijvoorbeeld, de kritiek van Johan Derksen.

Lees ook
Van A tot Z: dit is er allemaal aan de hand rondom het flink bekritiseerde RTL

Te kort dag
“Het nieuwe televisieseizoen is krap vier weken bezig. Ondanks dat iedereen ons graag tot uitspraken verleidt, is het echt te kort dag om de balans op te maken en conclusies te trekken”, zo laat RTL weten. “Iedereen heeft recht op zijn mening en is vrij om die te uiten. Wij gaan echter niet op elk individueel standpunt reageren.”

Forse kritiek
RTL ligt sinds vorige week onder vuur nadat AD-columnist Angela de Jong de dalende kijkcijfers verklaarde een gebrek aan creativiteit bij de zenders. Ook sprak ze van een ‘stuitend arrogant clubje’. Ook presentator Johan Derksen, zelf van RTL, gaf ongezouten kritiek op zijn werkgever.

‘Dagelijkse realiteit’
“Er kunnen zeker zaken beter en daar werken we met elkaar natuurlijk hard aan”, vervolgt RTL. “Dat is de dagelijkse realiteit van een mediabedrijf en wat ons betreft een proces voor achter de schermen. Elke nieuwe programmering heeft tijd nodig om zich te ontwikkelen en daar geloven we in.”

NIEUWS

Bron: ANP | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser