Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Roxeanne Hazes over haar foute vriendje: 'Hij zei constant dat ik te dik was'

In de nieuwe LINDA.man praat Roxeanne Hazes open met Beau van Erven Dorens over het foute vriendje dat ze kreeg toen ze zestien was.

| Laura van der Molen

“Op mijn zestiende leerde ik een heel foute jongen kennen, een agressieve gozer die mij regelmatig sloeg”, vertelt Roxeanne.

Lees ook
Prinses Mabel op cover LINDA. 172: ‘Ik heb weer zin in het leven’

Blauwe plekken

Ze probeerde het verborgen te houden voor de mensen om haar heen. “Ik dacht dat niemand het in de gaten had, maar het was mijn moeder opgevallen dat ik steeds in een joggingpak sliep in plaats van in mijn T-shirtje. Op een dag stond ze erop dat ik me voor haar zou uitkleden.” Toen haar moeder de blauwe plekken zag, heeft haar moeder direct die jongen gebeld en gezegd: “Als je nog één keer in de buurt van mijn dochter komt, heb je een heel groot probleem!” Daarna is hij nog één keer aan de deur geweest, maar vervolgens nooit meer.

Vieze dingen

“Sinds die ervaring heb ik wel zoiets van: er komt nooit meer een man die zelfs maar naar me wijst. Een grote bek tolereer ik ook niet meer.” Maar deze zelfverzekerdheid kwam niet zomaar terug, er was therapie voor nodig om weer sterk in haar schoenen te staan. “Van mijn zelfbeeld was niet veel meer over na die relatie. Hij zei constant dat ik te dik was, maar bleef me wel allerlei vieze dingen te eten geven – een soort feeder, eigenlijk. Ik mocht geen make-up gebruiken en hij had het liefst dat ik de hele dag in een coltrui rondliep, bij wijze van spreken.”

Lees het interview met Roxeanne over haar vallen en opstaan in de nieuwe LINDA.man.

NIEUWS | BEKEND | LINDA.MAN | ALLES OVER LINDA.

Bron: LINDA.man | Foto: Marc de Groot

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser