nieuws

Rick Brandsteder: 'Na de L'HOMO.-shoot ben ik weer losgegaan'

Rick Brandsteder: 'Na de L'HOMO.-shoot ben ik weer losgegaan'

Rick Brandsteder is, slechts gehuld in een witte slip, alweer enkele weken te bewonderen als covermodel van de L’HOMO. van dit jaar.

| Malu Pesulima

LINDAnieuws belde hem: hoe heeft hét L’HOMO.-icoon van 2015 de afgelopen weken ervaren?

En? Bevalt het? Hét L’HOMO.-icoon zijn?
Ik moet zeggen dat ik sinds de shoot wel breder op straat loop, met iets meer ‘swag’. Nee, zonder gekheid: ik vond het een enorme eer dat ik op de cover mocht staan en krijg nog steeds zoveel leuke reacties. Niet alleen van mannen, maar ook van vrouwen en zelfs van m’n oma uit Meppel. Vol trots loopt ze met het blad onder haar arm door de plaatselijke Kerkstraat. Ik hoorde trouwens dat één van de grote borden met daarop mijn foto tijdens de lancering van de L’HOMO. is gestolen. Goed teken, toch?

Een actie van één van je nieuwe mannelijke aanbidders misschien?
Nou, ik ben inderdaad benieuwd bij wie ’t bord nu in huis staat. Maar nee, volgens mij valt het met die aanbidders wel mee hoor. Het is ook niet zo dat mijn inbox vol fanmail zit. Al moet ik zeggen dat ik na de shoot nog niet door de Reguliersdwarsstraat heb gelopen. Misschien moet ik het maar eens uitproberen..

Menig man zal ongetwijfeld de nek verdraaien als ze dat getrainde lichaam van je voorbij zien lopen. Is alles nog steeds zo strak?
Eh, ik moet eerlijk bekennen dat ik na de fotoshoot wel weer even los ben gegaan. Ik heb het niet zo nauw genomen met m’n voeding en biertjes. Nu ik zie dat ik weer wat kilo’s ben aangekomen, merk ik dat ik me toch prettiger voelde bij het andere lichaam. Als ik dan even naar de cover kijk, is dat voor mij een stok achter de deur om weer te gaan trainen.

Heb je nog negatieve reacties gehad op de cover (ik zal het ‘sok-in-broek-incident’ buiten beschouwing laten)?
Haha, nee eigenlijk niet. Je hebt natuurlijk wel mensen die met zo’n geniepig stemmetje zeggen: ‘Ja Rick, daar is vast flink aan gephotoshopt’. Klopt, die wolkjes in de lucht hebben ze erbij geplakt, zeg ik dan.

De nieuwe L’HOMO. met ‘Adonis Rick’ nog niet in je bezit? Bestel ‘m dan hier voor € 5,95.

NIEUWS | L'HOMO. | BEKEND | INTERVIEW

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser