Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

BzV: Marnix grijpt het meisje uit de zandbak stevig bij de billen

BzV: Marnix grijpt het meisje uit de zandbak stevig bij de billen

De laatste uitzending van ‘Boer zoekt Vrouw’ is aangebroken: de reünie. Is Janneke nog bij Marnix? En hoe gelukkig is Jaap met Marian?

| Charlotte Olthoff

Columnist Charlotte Olthoff kijkt met weemoed de laatste aflevering van dit seizoen, waarin volop bolussen worden gegeten.

Lees ook
Charlotte werd op een onbewaakt moment van ‘BzV’ getrakteerd op een ‘nipple slip’

Een unisex trui was niet genoeg
Bij Jaap is het niet gelukt. Iedereen zit gelukkig te wezen en dat steekt. En hij had nog wel een unisex Noorse trui gekocht met Marian en toch twijfelde hij over ‘het gevoel’. Marian is een super zorgzame lieve vrouw. Maar hij kon het er gewoon niet op. Hij twijfelde aan zichzelf. Jaap stribbelt tegen, maar amateur psych Yvon trekt het er aan alle kanten uit. Misschien had hij wel Petra moeten kiezen. Petra, kun je nu uit een taart springen en een einde maken aan dit pijnlijke stukje tv? Helaas is het na een paar keer daten met Petra ook niet gelukt horen we later in de voice over van Yvon.

Geen happy end voor Jaap.

Jan kan Wim wel doodslaan
Marit is op FaceTime vanuit Vietnam. Ze geeft Wim een veeg uit de pan wat betreft zijn kookkunsten. Ze wordt ook even voorgesteld aan Jan en Rudie. Jan vindt Marit mooi: “Als ik zulke muizen op zolder had, sloeg ik de kat dood en ving ik je zelf.” Dank voor je bijdrage Jan.

Maarten zegt niet veel terug
Maarten heeft zijn jasje aangedaan. Hij is volgens Michelle superlief en te vertrouwen. Ze kunnen goed praten, want Maarten zegt niet zoveel terug. En dat is lekker rustig voor Michelle. Ze hadden allebei het vertrouwen in de liefde verloren en nu elkaar gevonden, dus Maarten gaat zo snel mogelijk naar Boekel verhuizen.

Michelle en Maarten zijn zielsgelukkig met elkaar.

Jan is een serial dater
Jan heeft een paar ontmoetingen gehad, maar nog geen vlinders. Na een eerste date vol complimenten nodigt hij de vrouwen doorgaans uit op de boerderij. Hij vindt een reünie trouwens mooier dan schapen tellen en koeien melken, want dat heeft hij genoeg gedaan.

Serial dater Jan.

Voorwaarts, Sas
Saskia van de geitjes heeft geen man gevonden, vertelt ze Yvon boven de rolletjes met zalm. Ze baalde wel van slechts negen briefschrijvers. Ze heeft Anne gebeld. Ze hebben gegeten – geen geitenkaas – en het was gezellig, maar meer ook niet. En zo negen keer. Yvon spoort haar aan om moedig voorwaarts te gaan. Kan Sas niet gewoon met Jaap?

Marnix is verliefd op het meisje uit de zandbak
Marnix, die eigenlijk niets zegt, maar gewoon willekeurig woorden achter elkaar plakt, is niet aan Janneke blijven plakken. Hij heeft zwaar moeten revalideren na de drie vrouwen op zijn erf. Hij wou zo graag: “Maar als de koe niet in de wei staat, kun je hem er ook niet uit halen.” Na de citytrip is Marnix buiten de wei gaan grazen. Op een verjaarsfeestje heeft hij een goede kennis doorgeprikt. Ze kennen elkaar nog uit de zandbak. Toen vond hij haar al spannend. Daar komt Emmie aangelopen. Hij grijpt haar bij de billen. Yvon kijkt gelukzalig toe. Jaap stikt van jaloezie. Jan waarschuwt Emmie dat Marnix de poezen in het donker knijpt. Jan heeft veel affiniteit met katten en muizen, blijkt.

Wilfred zit boordenvol humor
Er worden pizza’s met ananas gemaakt. Die komen uit Hawaii. Wilfred is superdruk, vertelt hij Yvon. Na de reünie heeft hij een date met Doreen. Die zouden we weleens willen zien. Doreen is één keer op bezoek geweest en nu komt ze een week logeren. Ze is net als Wilfred heel vlot en zit boordenvol humor.

Lees ook
BzV: Marnix valt met de worst in huis

Rudie en Rianne maaien graag in het donker
Rudie heeft een relatie met Rianne – de eerste briefschrijfster die werd gebeld. Ze kan niet bij de reünie zijn, dus Yvon gaat langs bij the happy couple. Rianne heeft even droge humor als Rudie. Die is bijna niet merkbaar. Het meest romantische wat ze hebben gedaan was maaien in het donker. En nee, dat heb je niet verkeerd verstaan.

Happy couple Rudie en Rianne.

Steffi en Roel zijn stikverliefd
Roel en Steffi zijn stikgelukkig. Steffi heeft een lekkere dikke coltrui aan met touwen. Roel is overdreven aardig voor Steffi, vertelt ze Yvon. Hij doet niet zo gek veel. Hij vult haar glas als het leeg is en hij is dol op haar wangetjes. Steffi is nog nooit zo verliefd geweest als nu. We hopen op veel veulentjes.

Daar hebben meer mannen last van, Roel.

Bekijk de uitzending hier.

NIEUWS | TV | WIJ KIJKEN BOER ZOEKT VROUW

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser