Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Retespannende dagfinale 'De Slimste Mens' met Joël Broekaert

Retespannende dagfinale 'De Slimste Mens' met Joël Broekaert

Na zeven afleveringen De Slimste Mens (KRO-NCRV) ging culinair journalist Joël Broekaert gisteravond niet fluitend door naar de volgende ronde. Hij speelde in de dagfinale tegen Stientje van Veldhoven.

| Kirsten Zijderveld

En dat was zenuwslopend. Joël zat zich helemaal op te vreten, vooral bij de vragen over de appel en Barbapapa.

Lees ook: Georgina Verbaan in ‘De Slimste Mens’ over de billen van Kim Kardashian

Appelsap, appeltaart, Goudreinet
Al aan het begin van de finale is te merken dat Joël baalt als een stekker en de spanning is van zijn gezicht af te lezen. Bij de vraag over de appel noemt hij álles op wat hij over de vrucht weet, inclusief (bijna) alle soorten, en nóg heeft hij niet alle antwoorden goed. “Wat weet ik nog meer van de appel, jongens, waarom staat dit er allemaal niet tussen?!”

#teamjoel
Als Stientje met de nieuwe vraag mag beginnen, begrijpt Joël dat zijn laatste Slimste Mens-minuten misschien wel geteld zijn. “Ik heb het verpest hè?” De spanning is om te snijden. Zou Joël na zeven afleveringen uit de race liggen? Zijn fans op Twitter leven met hem mee, want #teamjoel is inmiddels een feit.

Schermafbeelding 2016-08-09 om 08.20.49 Schermafbeelding 2016-08-09 om 08.20.37  Schermafbeelding 2016-08-09 om 08.19.59 Schermafbeelding 2016-08-09 om 08.19.47 Schermafbeelding 2016-08-09 om 08.19.35

Bekijk de hele aflevering van De Slimste Mens hier terug. De finale van de dag begint op minuut 32:45 en het wordt echt spannend vanaf 35:38 (tot het einde blijven kijken is een aanrader).

Nog meer video’s zien?
Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: KRO-NCRV | Foto: KRO-NCRV

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser