Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Erland reageert op Instagramfoto vanuit Nigtevecht die de gemoederen bezighoudt

Erland reageert op Instagramfoto vanuit Nigtevecht die de gemoederen bezighoudt

Erland Galjaard en Wendy van Dijk lieten dinsdag weten dat ze momenteel knokken voor hun huwelijk. Een Instagramfoto vanuit Nigtevecht vanochtend deed velen vermoeden dat het showbizzkoppel nu toch weer samen slaapt.

| Marlie van Zoggel

In een reactie aan 6 Inside-presentator Albert Verlinde laat Erland echter weten dat hij met de foto geen statement wilde maken. Hij noemt reacties op de veelbesproken post “een beetje naïef”.

Wendy en Erland

Ook in RTL Boulevard wordt de foto besproken. Ronald Molendijk, een goede vriend van het stel, laat weten dat de voormalig RTL-baas waarschijnlijk gewoon “met zijn hondje langs het water liep en postte wat hij zag”. Volgens Molendijk, die tevens samen met Erland een dj-duo vormt, gaat het goed met zijn vriend. Hij heeft naar eigen zeggen veel respect voor de keuze die het stel heeft gemaakt. “Ze zijn bezig om te kijken of ze verder kunnen. Ik denk dat veel huwelijken daar een voorbeeld aan kunnen nemen. Niet meteen zeggen dat het klaar is.”

Lees ook
Wendy van Dijk en Erland Galjaard vechten voor hun huwelijk

Relatietherapie

Dinsdag maakte het koppel in een gezamenlijk statement bekend dat het niet meer vlamt tussen de twee. Het stel zit in relatietherapie en probeert een scheiding te voorkomen. Erland zou regelmatig in Amsterdam slapen, waar hij een appartement heeft. De foto vanuit Nigtevecht vanochtend werd door velen geïnterpreteerd als bewijs dat hij weer thuis slaapt.

NIEUWS | TV | BEKEND

Bron: ANP | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser