Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Qmusic onthult woonplaats van 'De Uitverkorene' die tienduizend euro wint

Qmusic onthult woonplaats van 'De Uitverkorene' die tienduizend euro wint

Iemand in Nederland is de winnaar van tienduizend euro, maar weet dat zelf nog niet. Qmusic geeft steeds meer hints over deze ‘Uitverkorene’ en vanochtend was dat de woonplaats van gelukkige.

| Marloes van Wijnen

Als jij in Alkmaar woont, ben jíj dat misschien wel.

Lees ook
Tienduizend euro winnen en het zelf (nog) niet weten? Door Qmusic kan het jou overkomen

Woonplaats

Dj Igmar Felicia maakte vandaag tijdens de ochtendshow bekend dat iedereen die níet in Alkmaar woont helaas geen kans meer maakt op de prijs. Daarnaast liet Igmar weten dat de winnaar uit Alkmaar in een rijtjeshuis woont. De grote vraag is nu of de winnaar zich (op tijd) zal melden. Alleen dan maakt zij kans op de 10.000 euro.

‘De Uitverkorene’

Ja dat lees je goed: ‘De Uitverkorene’ is een vrouw. Dat werd al eerder bekendgemaakt, net zoals het geboortejaar van deze vrouw: het jaar 1997. Verder zou ‘De Uitverkorene’, die dus 20 of 21 jaar is, af en toe witte sneakers en een gouden horloge dragen, en is van haar naam ook een Nederlandstalig liedje gemaakt.

Tip

Denk jij te weten wie ‘De Uitverkorene’ is? Als je diegene tipt, maak ook jij kans op een prijs, namelijk een geldbedrag van duizend euro. Maar denk er niet te lang mee over na, want de gelukkige winnaar heeft nog maar vier dagen de tijd… Wordt vervolgd.

NIEUWS

Bron: Qmusic | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser