nieuws

Advertorial Probeer het eens voor de grap: hypergezond cold pressed sap

Probeer het eens voor de grap: hypergezond cold pressed sap

Probeer je je levensstijl iets te verbeteren, maar heb je al te weinig discipline om überhaupt twee stukken fruit per dag te verzamelen? Geen stress.

Sla de sappen van Naturalicious in.

Hi-tech health
Naturalicious is het eerste hi-tech healthbedrijf ter wereld dat al haar fruit- en groentesappen cold pressed, een proces van persen waarbij er geen vitaminen, enzymen of mineralen verloren gaan. Drink één sapje en die twee stukken fruit hoef je dus niet meer bij elkaar te sprokkelen.

Hyper gezond
Een precieze uitleg van hoe het onder zeer hoge druk persen technisch in elkaar zit, zullen we je besparen, maar het komt er simpel gezegd op neer dat in de sappen – gemaakt van eigen geteeld fruit en groente – alle gezonde voedingsstoffen, smaak en textuur behouden blijven. En dat betekent dat je dus hypergezond bezig bent als je ze drinkt.

Thuisbezorgen
En er is meer goed nieuws. Naturalicious doet aan thuisbezorgen. En nee, je hoeft niet gelijk twintig sixpacks te bestellen om lekker bezig te zijn. Met één groentesapje krijg je bijvoorbeeld al je aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groente binnen (niets gekookt, alleen maar rauw). Bovendien wordt je vochtpeil ook nog eens aangevuld. Alleen maar winnen dit.

Even langswippen
Ben je benieuwd welke singles, sixpacks en binnenkort ook snacks er allemaal bij jou thuisbezorgd kunnen worden (eventueel in abonnementsvorm)? Dat ontdek je hier. Als je niet echt van het thuisbezorgen bent: dat s(n)appen we. Je kunt altijd even langswippen bij de nieuwe Naturalicious-winkel op de Ferdinand Bolstraat in Amsterdam.

NIEUWS | ADVERTORIAL | GEZOND | ETEN & DRINKEN | LIFESTYLE | LINDA.LIJNT

Bron: Naturalicious | Foto: Naturalicious

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Meest gelezen

Meer nieuws

Lees dit ook even

Meer nieuws

Please update your browser