Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

The Trump Show

Huh? Trump kan wel een biologieles gebruiken, afgaande op deze aparte uitspraak

Huh? Trump kan wel een biologieles gebruiken, afgaande op deze aparte uitspraak

Hij is vandaag precies een jaar president van Amerika en domineert al die tijd bijna iedere dag het nieuws. Ook nu flikt Trump het weer, door nogal een bijzondere uitspraak te doen tijdens zijn anti-abortustoespraak.

| Robin Nanninga

Menigeen vraagt zich af: zegt hij dit nu echt?

Lees ook
Amerikaanse kinderen geven hun ongefilterde (en hilarische) mening over president Trump

Trump, Trump, Trump
Er gaat sinds zijn aantreden als Amerikaanse president geen dag voorbij zonder dat Donald Trump in het nieuws verschijnt. Van een ‘shutdown’ van de Amerikaanse overheid, tot een raket-fittie met Noord-Korea. En dan zijn er natuurlijk nog zijn toespraken, waarin hij met grote regelmaat nogal opvallende uitspraken doet.

Say what?
Zo ook in de White House Rose Garden, waar hij gisteren zijn opvattingen over abortus deelde. En in die toespraak zei hij – let op – dat het verkeerd is dat in sommige staten wordt toegestaan baby’s na negen maanden geboren te laten worden.

‘Dat moet veranderen’
Dit waren zijn letterlijke woorden: “Op dit moment is het in een aantal staten wettelijk toegestaan dat een baby na negen maanden de baarmoeder van de moeder verlaat. Dat is fout. Dat moet veranderen.”

Nou, op nog vele historische uitspraken van Trump dan maar.

NIEUWS | BUITENLAND | THE TRUMP SHOW

Bron: Huffington Post | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer The Trump Show

Lees dit ook even

Please update your browser