nieuws

Rotterdamse politie ontvangt zo'n 35 tips over vondst overleden baby

Rotterdamse politie ontvangt zo'n 35 tips over vondst overleden baby

De Rotterdamse politie heeft de afgelopen week een dertigtal tips binnengekregen over de dode baby die vorige week donderdag in de stad werd gevonden.

| Lisa Koetsenruijter

Deze tips hebben nog niet geleid tot oplossing van de zaak.

Lees ook
Overleden baby gevonden in bosjes bij Luxor Theater Rotterdam

Moeder gezocht
De moeder van het overleden kindje is nog niet bekend. De recherche doet nogmaals een dringende oproep aan haar om zich te melden. Het is nog onduidelijk of een professionele hulpverlener bij de bevalling was. Mensen die hier mogelijk iets van af weten worden opgeroepen contact op te nemen met de politie.

Bevallen vrouwen
De leden van het rechercheteam zijn verder op zoek naar vrouwen die de afgelopen week hadden moeten bevallen, maar nog niet met een baby zijn gezien. Ook willen de onderzoekers graag met mensen spreken die vrouwen kennen van wie het vermoeden bestaat dat ze zwanger waren, maar die dit ontkenden.

Nog geen duidelijkheid
De vuilniszak met de stoffelijke resten van het jongetje lag al enige tijd in een plantenbak op de Antoine Platekade. Sectie op het lichaampje afgelopen weekend gaf nog geen duidelijkheid over de doodsoorzaak en omstandigheden. Er wordt nog verder forensisch onderzoek gedaan.

NIEUWS

Bron: ANP | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser