Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Ilses dochter (3) heeft nachtmerries na show K3: 'Ik wil mijn geld terug'

Ilses dochter (3) heeft nachtmerries na show K3: 'Ik wil mijn geld terug'

Pippa (3) is een groot fan van K3 en was dan ook door het dolle heen toen haar moeder haar meenam naar hun show. Maar in plaats van leuke herinneringen heeft Pippa nachtmerries aan de show overgehouden.

| Marloes van Wijnen

En daarom wil moeder Ilse Wasser nu haar geld terug.

Lees ook
Zien wij nou dubbel? K3 heeft een identieke tweeling (of drieling) in Polen

‘De mottige mot’

Halverwege de show sloeg de sfeer in het Beursgebouw in Eindhoven volgens moeder Ilse ineens om, vertelt ze aan Omroep Brabant. De moeder doelt op het deel van de show waarin het karakter ‘de mottige mot’ groot in beeld komt. “Een erg monsterachtig ding met een hele harde stem en een enge bulderende lach,” omschrijft Ilse het beest.

K3 met ‘de mottige mot’ op de achtergrond:

Naar huis

De mot speelt een grote rol in de show van K3, omdat de zangeressen in de show de strijd met het beest aangaan. In het begin ging het nog wel, licht Ilse toe, maar toen de mot voor de derde keer in beeld verscheen, wilde haar dochter naar huis. Begrijpelijk, vindt de boze moeder. “Ik ben kwaad omdat wij in onze opvoeding rekening houden met spannende televisiebeelden en onze dochter niet zomaar blootstellen aan zaken waar zij nog veel te jong voor is.” Ze heeft een klacht ingediend en een verzoek gedaan om haar geld terug te krijgen.

‘Te eng voor kinderen’

Pippa is niet de enige die erg geschrokken is van de mot. Ook kinderen in België vonden het beest eng. Volgens de Belgische krant Het Laatste Nieuws hebben meerdere ouders al geklaagd over de rol van de mot in de show. Een woordvoerder van Studio 100, het bedrijf dat de shows van K3 produceert, heeft aan Het Laatste Nieuws uitgelegd dat K3 zelf niet bang is voor ‘de mottige mot’ en dat ze hopen “dat fans zich daaraan kunnen spiegelen.”

NIEUWS | BEKEND | BUITENLAND

Bron: Omroep Brabant | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser