nieuws

Oud-directeur ALS geeft toe: ‘Ik pakte geld uit de kas’

Oud-directeur ALS geeft toe: ‘Ik pakte geld uit de kas’

Oud-directeur Eric Nolet van Stichting ALS geeft toe dat hij een fors bedrag uit de kas van de stichting heeft gehaald. Ik ben destijds gedurende mijn extreem drukke werkzaamheden voor Stichting ALS persoonlijk in financiële problemen terechtgekomen, schrijft hij.

| Bo Wijnakker

Naar eigen zeggen heeft hij als oplossing voor de korte termijn middelen van de stichting aangewend.

Zelf toegegeven en teruggetreden
Ook schrijft hij dat hij in januari 2014 zelf naar de Raad van Toezicht is gegaan om het te vertellen. Hij is op eigen initiatief teruggetreden als directeur. Nolet heeft 92.000 euro van de stichting overgemaakt op een privé-rekening.

NIEUWS

Bron: RTL Nieuws | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Bep MulderBep Mulder

Maakt het voor hem verschil dat hij in financiële problemen kwam tijdens zijn 'extreem drukke werkzaamheden'voor ALS?! Dat hij dat erbij vermeldde vind ik gewoon walgelijk. Blijkbaar had hij nog wel tijd om in die problemen te geraken.Arrogante sukkel.

LindeLinde

Ja, dat heb ik ook gelezen. Dat hij dat bedrag heeft terug betaald met geld dat hij weer van een andere stichting 'leende'zoals hij dat zelf noemt. Kan het bericht alleen nu nergens meer terug vinden. Dit soort mannen denkt dat regels alleen voor anderen gelden en zien zelfs als ze door de mand vallen niet in dat ze fout zitten. Wat een arrogantie ten koste van anderen!

Renate DonkerRenate Donker

Heb ik dat nu goed begrepen, heeft hij nu weer uit een andere liefdadigheidsfonds gestolen om dit weer terug te betalen????

Renate DonkerRenate Donker

Nee, heb het toch goed gehoord. http://www.nieuws.nl/algemeen/20141009/Stichting-ALS-directeur-stal-twee-keer-geld

Renate DonkerRenate Donker

Heb het vast verkeerd gehoord.

Meer nieuws

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser