orkaan irma

Heel Facebook wordt hitsig van deze foto van drie politieagenten uit Florida

Heel Facebook wordt hitsig van deze foto van drie politieagenten uit Florida

In de nasleep van Irma zijn er ook kleine lichtpuntjes, zoals deze drie politieagenten uit Florida. Vrouwelijke Facebookers worden helemaal wild van ze.

| Lisa Koetsenruijter

En alle hitsige comments plús de reactie van de mannen zelf willen we je niet onthouden.

Lees ook
7 x deze mensen konden ondanks orkaan Irma toch een grapje maken

Nachtdienst
Het begon allemaal onschuldig op zondag, met onderstaande foto. De politie in Gainesville postte een groepsselfie op social media van drie agenten, ‘deel van de nachtcrew, klaar om werk gedaan te krijgen’.

Natter dan nat
Hun knappe koppen gingen binnen de kortste keren reteviraal. Sterker nog: in de commentsectie op Facebook barst het van de hitsige vrouwen. Een kleine bloemlezing:

‘Deze foto bewijst waarom je oma je altijd vertelde schoon ondergoed te dragen voor het geval je in een ongeluk terechtkomt.’

‘Hallo agent, heeft u iets bij u waarmee u mij kunt steken of porren?’

‘Op dit moment ervaar ik ademhalingsproblemen. Ik ben in een andere staat, maar red het wel tot deze agenten me komen redden.’

‘Hoe durven zoveel vrouwen deze arme, jonge, sterke, knappe, dappere, sexy, heerlijk mannelijke, eisprong-opwekkende agenten te objectifi… waar ging ik ook alweer heen?’

‘- Ik voel me veiliger alleen al door naar deze foto te kijken. – Mijn eierstokken niet, hoor!’

‘Alsof Florida nog niet nat genoeg was.’

De heren reageren
Zouden de heren Nordman, Hamill en Rengering hebben verwacht dat ze zoveel eierstokken zouden laten klapperen? Ze hadden in ieder geval genoeg humor om op al die complimenten te reageren met een update bij de foto (ja, we zetten hem gewoon nog een keer, nu met tekst, in dit bericht):

Kun je de post niet zien? Klik dan hier.

Eentje is nog single
Daarin vermelden ze even dat twee van de drie mannen gewoon getrouwd zijn (voor de geïnteresseerden: die op rechts is nog vrij), dat hun chef zelfs moest blozen van alle opmerkingen en dat er zéker een kalender gaat komen met foto’s van de agenten. O, en dat mensen niet het noodnummer moeten bellen met het verzoek of deze groep kan langskomen.

Meer knappe agenten
Als je dan denkt: verhaaltje uit, boekje dicht – nee hoor. Dit viral verhaal kent een vervolg, en wel in de vorm van nog meer foto’s van (lokale) dienstdoenders met een niet onverdienstelijk uiterlijk. Natuurlijk delen we die ook even, want we zijn de beroerdsten niet.

Collega’s van de knappe koppen in Gainesville:

Kun je de post niet zien? Klik dan hier.

Ook in Sarasota, Florida kunnen ze er wat van:

Kun je dit bericht niet zien? Klik dan hier.

En in Knoxville, Tennessee doen ze mee – inclusief hond.

Kun je deze foto niet zien? Klik dan hier.

Meer berichten uit Gainesville
Nog niet uitgezwijmeld? De social mediaredacteur van de politie te Gainesville Facebookt de hele dag door. Scrollen doe je hier, ook om meer te lezen over de serieuze gevolgen van orkaan Irma in Gainesville, Florida. En laat nu al die agenten gewoon weer hun werk doen, dames.

SNACKS | BUITENLAND | DIE GAAT VIRAL | ORKAAN IRMA

Bron: Facebook Gainesville Police Department / Buzzfeed | Foto: Facebook Gainesville Police Department

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer orkaan irma

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser